34? nem tudom pontosan,Helyileg Monor-on lakom..A karbiba kell egy fűvóka mert el tört benne az egyik de meg van,és minta alapján kapsz hozzá motoros boltokban....Tudok róla képet videót is küldeni,haa írsz emailcímet..
Eladó egy DT de szerintem RD-re is való hengerszett! 80ccm Új dugó, hibátlan henger, hibátlan főtengely, a fogaskerék is jár hozzá még a csapágyak és a szimmeringek is jók de azokat ilyenkor szerintem érdemes cserélni. Csapszeg, seeger tűgörgő membrán szóval egy teljes szett, csak fel kell rakni és megy! tamasitibor95@citromail.hu
Sziasztok!
Engem érdekelne olyan 125-ös dtr aminek vannak valami papirja és elcserélné 2009 es generic triggeremre meg valamennyi pénzre.
Ha valakinek van ilyen az legyen szíves irjon:)
előre is köszönöm
Sziasztok!Lehet hogy képtelen ötlet a kérdésem,de azt szeretném meg tudni,hogy dt 80-ban a motort helyettesíteni lehet e 125-ével?
Valahogy be lehet e szerelni a nagyobb motort?
Persze az elejétől a végéig abból áll az egész
Viszont vannak olyan rezók amikbe gyárilag nincs fojtás, jó volna tudni milyen számozás van beleütve a rezódba. Én egyszer vettem egy 3rm jelzésű rezót és abban nem volt fojtás, de végdob mindig szét van fojtva, ha ki is heréled a rezót a végdobbal is érdemes volna kezdeni vmit.
Nekem rendszámosan átlagban 5 liter, kétszeméllyel is. Nyilván kétszeméllyel finomabban megyek, mint szólóban. Terepen természetesen több. A 80-asom is megevett ugyanennyit, és még a szemét is ki kellett nyomni.
nagyon jó kis motorok a 125ös dr-ek, bátyámnak az volt, rendszámos.
Nagyon szerettük, csak sajnos el kellett adni, ami hiba volt.
Olyan fehér DT-je pedig a nagybátyámnak volt egyszer, azóta várom hogy legyen nekem is egy dt-m
Köszi mindenkinek.
Amiket én nézegettem, annak mindnek grafit színű a blokkja, tehát akkor ezek kicsit öregebbek.
Nekem nem szimpi a 4T, tehát a Dr kilőve. Más alternatíva esetleg?
Engem érdekelne olyan 125-ös dtr aminek vannak valami papirja és elcserélné 2009 es generic triggeremre meg valamennyi pénzre.
Ha valakinek van ilyen az legyen szíves irjon:)
előre is köszönöm
de kövesúton kevesebbet eszik.
Valahogy be lehet e szerelni a nagyobb motort?
Viszont vannak olyan rezók amikbe gyárilag nincs fojtás, jó volna tudni milyen számozás van beleütve a rezódba. Én egyszer vettem egy 3rm jelzésű rezót és abban nem volt fojtás, de végdob mindig szét van fojtva, ha ki is heréled a rezót a végdobbal is érdemes volna kezdeni vmit.
akk te hülye vagy XDDD
nekem 2 személlyel 100 és 130 km/h közt 6l-t zabált eddig ez volt a plafon, többet még nem sikerült kihozni
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_dt_80-6456996
Nagyon szerettük, csak sajnos el kellett adni, ami hiba volt.
Olyan fehér DT-je pedig a nagybátyámnak volt egyszer, azóta várom hogy legyen nekem is egy dt-m
Amiket én nézegettem, annak mindnek grafit színű a blokkja, tehát akkor ezek kicsit öregebbek.
Nekem nem szimpi a 4T, tehát a Dr kilőve. Más alternatíva esetleg?