Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Hát én asszem koccolok a sportmotorról.
Mindenkinek további jót.
Gyerekek nem vitázni kéne mert valaki más kép csinálja nem vagyunk egyformák (szerencsére)
Szerintem
Nincs hangulatom senkit pártolni de szerintem nem veled van baj!
Ha meg valakinek nem tetszik amit írsz vagy tanácsolsz csinálja úgy ahogy neki jó !
0
#19 kobeso
Vicc vagy apuci! Eteted itt a népet a faszságaiddal...a fasztő gyűrű elmondom neked csak arra jó hogy gyorsabban kopjon a henger meg a gyűrű semmi másra...egy darabig nagyobb a kompresszió, de a súrlódás is! Egyszerűbb ha az van csinálva mint amit a Levi mond, hogy 0,03-0,04-es illesztési hézag és nem lesz probléma...Olvastam a hozzászólásaidat pár videó alatt..hát mit ne mondjak igen nagy gyökér vagy..csak szidni tudod a többit meg faszságokat mondani..semmi máshoz nem értesz!

Rossi: bevalotta a soma, hogy te kérted meg ennek a hsz.-nek a megírására.
Hogy megfenyegetlek nyílvánosan ezután?
Ezt veheted készpénznek.
Meg leszel csapkodva, mert gusztustalan vagy.
És nem hagyod abba.
Kihúztad a gyufát, de piszkosul.
mi píz 1 olyan főtengely?
páráppápááá
Itt is személyes összetűzés van, ha valamit mi beleszoltunk akkot kb anyit kaptunk hogy hulyeseg amit mondunk es 3hszel kesobb ugyanazt leirtatok. Lehet csak en lattam ugy de amikor nem volt lenezes akkor teljesen normalisan irtam, de amikor jott a lekezeles akkor en is lekezelo voltam.
OFF:

Miket nem mutatsz? Én úgy tudtam, hogy a kompetencia szóból képezzük több lépcsőn át, aminek többek között "alkalmasság" jelentése van. Sajnos az oldal hitelessége és teljeskörűsége a wikipédiával egyenértékű, mivel felhasználói javaslatok alapján kerülnek ki a szavak szinonimái. Szövegkörnyezet nélkül írnak olyan jelentéseket, amiket csak szövegkörnyezet alapján lehetne oda sorolni, illetve azonos szó ellentéteként teljesen eltérő használatú, súlyozású szavakat ír. (Egyébként a kompetens azt jelenti még ez az oldal szerint is, hogy jogosult... valamire, tehát ha azt szerettem volna kifejezni, hogy nem jogosult a hálára, még úgy is "értelmes" lett volna.) Szerintem. Tévedés joga fenntartva!
Apuci visszatérve a stílusra én úgy állok a dolgokhoz ahogy hozzám állnak nekem nem jön be az hogy valakire mindig használsz valami jelzőt rám legalább is mindig van valami pofás megjegyzésed. A másik segíts máson de rajtad kívül vagyunk még párán akik valamennyit még konyítanak hozzá és senki nem mondta hogy nincs mit tanulnunk mert rengetek van amit a suliba meg is tapasztalunk. A stílusod miatt vagy szálka a szemembe nem mert szóltál a levegő szűrőért a másik hogy keresd vissza ugyanis én is azt mondtam neki hogy cseréje le csak te azon voltál fen akadva hogy nem lett hozzá állítva.
Nem kételkedek a szaktudásodba de te se tudhatsz mindent és ahogy nekünk is neked is elkéne ezt fogadnod.
Szia
Szerintem ne foglakoz a okostojásokkal
Akkor csak a személyes összetűzések miatt tűnt úgy. Az hogy van, aki inkompetens a hálára az az ő szegénységi bizonyítványa. Az meg nem megoldás, hogy akkor nem segítesz, de Te tudod!
Tudod nem nézek le senkit.
Akinek olyan a stílusa, az szerinted segít másoknak?
Mert sok embernek segítek, sokan hívnak telefonon, mellesleg a minap lehetett kapni az Aldiban azt a bizonyos akku töltőt, (persze vettem én is) amiről szólt egy galéria is.
Axefly is szeretett volna venni, de már elkapkodták a boltból.
Én mondtam neki segítek, veszek neki elpostázom, ő meg elutalja a pénzt.
Bementem egyből az Aldiba, még 2 db volt.
Na mindegy elpostáztam, megjött a pénz is.
És tudod ezt senki nem ajánlotta fel neki, pedig nem ismerem, akár el is bukhattam volna a pénzem.
Most már elmondom több év távlatából, hogy Eszterlánc felhasználónak, teljesen ingyen generáloztam meg a motorját, és néztem át annyira, hogy tavasszal csak motoroznia kelljen vele.
Tudod azt nem kérdezte meg, hogy egyáltalán a telefonokért, meg hogy rohangáltam a cuccok után, mivel tartozik.
És én vagyok a szar alak?
Rossi szemében szálka vagyok, mert endre mikor megvette a haverja dt-ét, szólni mertem, hogy a direktszűrőt cserélje le róla, mert meg fog akadni.
És hogy én miért okoskodom.....
Nem baj ezentúl nem segítek.
Tiszta dedó ez a fórum.
Korábban linkeltem egy Sportmotor videó galériák linket, ott kezdték a versenyzők a pocskondiázást.
Mindenkinek jó fórumozást.
Én most nem akarok senkit se leszólni, de nem szabad megfeledkezni valamiről: Hogyha pl. egy autóban leégett a generátor, akkor a cserével nem lesz megoldva semmi, mert a hiba okozója ugyanúgy ott marad. Valami miatt leégett. És ha a generátorcserénél nem mérsz áramot, a biztosítékokat nem nézed meg, nem-e hackelve van, vagy át van valami kötve direktben, stb stb akkor nem ér semmit a munka. Lehet a kocsi elmegy 100 ezret, úgy hogy nincs gond vele. DE attól még te felelőtlenül jártál el, kontár módra. Shit happens - a szar becsúszik. Lehet két nap múlva visszatolják a kocsit, hogy a 185000Ft-os frissen cserélt generátor leégett. Erről szól a derékszögelés. A féket is leellenőrizzük, hogy fog-e, nem az első nagy kanyarban.. pedig úgy van, ahogy tegnap hagytad. Meg arról, hogy az ember senkiben nem bízhat vakon. Lehet szar fúrást kap. Rosszul hónolják a hengert. Már meg is változik minden. Az is elég, ha új csapágyakat szerel be, új dugattyú, új csapszeggel, amik nem engedik a dugattyút annyira kibillenni a mint a kopott, és így már könnyen meg is szorul. Apucival sem értek egyet viszont, hogy miért kell "lenézni" azt, aki téves nézeteket vall.
Sziasztok!

Keresek AM6 blokkhoz bal oldali elvezetésű rezót pl.: Gianelli, Leo Vince, Technigas, Metrakit stb...
Várom az ajánlatokat.
bringadealer@gmail.com
leirtuk ám magunkat elég durván na ne viccelj gyökerek vagyunk mert nem derékszögelünk
Szia
Nagy semmi
na mivan mán itt
Én nem írok le senkit.
Megteszitek ti saját magatok.
Ja és anyit tudok mutatni, hogy 2 dugót kellett kidobjak a motoromból, szerintem a szar derékszögelés miatt gyári dugó eltört 18ezernél, kapott vertex dugót ami 0,06-ra lett illesztve elvileg de nagy lett cseréltünk benne még 1x dugót akkor wössner ment bele ott kicsit jobb lett az illesztés. Én több mint 20ezret mentem a 125 össel enyit tudok letenni neked az asztalra tökéletesen hibátlanul, nem derékszögeltem soha, nem is értem hogy mért mindig a derékszögelés.... ha ő szedte szét a motort és nincs 1 oldalra kenődve akkor mért kéne derékszögelni?

Lehet hogy akartál Apuci segiteni nekem, lehet hogy segitettél is DE a stilus ugye amiröl eddig beszéltél... eléggé lekezelő volt mindig is Most bárminek leirhatsz én nem fogok már többet irni a témához
Köszi szépen.
Meg is rendeltem a scapágyakat meg a hajtókart ,szimeringeket,tömítéseket aztán megy a szerelőhöz mert nekem sem szerszámom sem szaktudásom nincs ehhez én csak mezei szerkezetlakatos vagyok.
ennyi a véleményem
maradék alkatrészeim eladók
Ha én elhajlítom egy erre alkalmas szerszámmal szétszereléskor a hajtókarodat, de azt meg nem mondod semmi kopás alapján, hogy összeszereléskor jó-e. Ha meg enyhén ferde a henger fúrása, azt a gépműhelyes el se ismeri neked, nemhogy még kiderékszögelje neked. Kell még tanulni mindenkinek. Tény, hogy a derékszögelést illik ellenőrizni a henger felszerelésénél.
Nem.
Te egyszerűen elvetetted a derékszögelést, mondván, az hülyeség, pedig nagyon is van, amikor szükséges.
Új cuccnál nem volna szükséges,deláttam én már karón varnyúút:)