125 R alkatrész végkiárusítás! a képen látható DT alkatrészek eladóak CSAK EGYBEN 3.000 ft-ért, ha eljössz érte és nem kell a postázással @@@@@-nom akkor 2.000 ft
Maradt még lengővilla, ülés, csomagtartó, első féknyereg és egy két apróság, mondjuk az egész dobozt odadnám 3.000 ft-ért valaki elvinné? Nincs szívem elvinni a méhbe, de foglalja helyet.
Minek vetted le a deknit?
El kell dönteni jobb oldalra, és egy hegyes csavarhúzóval kifordítod a helyéről.
Megtakarítod a tengelyt, és a házat, azután mehet be az új.
Jah azért a váltókart vedd le.
Sziasztok
Váltókar szimmeringet akarok cserélni, mivel csepegteti az olajat. A blokk a vázban van, egyenlőre csak levettem a kuplung oldali deknit. Valaki cserélt már esetleg, tudna segíteni merre induljak?
Ahogy írták már odormotor...
De amit 24 ezerért rád akartak "sózni", na az a minőségi...
Értem ez alatt prox, wössner stb. Jó ha nem gyilkolod agyon, mindig kap olajat akkor elmegy a 10 ezres dugóval is, valameddig.
Ez motor és egyén függő.
hát a főtengely bírni fogja mikor vettem egypár embert meg kérdeztem hogy nekik hogy bírja meg mi is ezzel foglalkozunk... de mind1 apuci de ha kell jó enduró akk szólj mi japánból szoktuk hozni az endurókat rendes vám papírokkal minden mikor behozzuk nagy szerviz és utána adjuk el na azok tényleg faszák.. jól emlékszek nem azt írtam hogy a 180 as henger felven szerelve hanem csak hogy van hozzá...
Szeretek gépészkedni, szó se róla.
De olyan a felhozatal, hogy sajnálok kihajintani 3-400.000.- forintot valami fosra, aminek majd nálam szakad be a szelepe a blokkba.
Olyan motorokat árulnak, hogy sírva tudnék fakadni....többnyire.
Néha csak a határáig jutok...
a képen látható összes alkatrész CSAK EGYBEN eladó 3.000 ft-ért,
érdeklődni itt, vagy inkább telefonon ,ha nem veszem fel írj sms-t
-lengővilla
-ülés
-első féknyereg
-hátsó láncvédő
-utaslábtartók
-csomagtartó
-műszerfalkonzol
Érd
eklődni itt, vagy telefonon. Ha nem veszem fel írj sms-t!
úgy látom még egy SM-el van dolgunk
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Maradt még lengővilla, ülés, csomagtartó, első féknyereg és egy két apróság, mondjuk az egész dobozt odadnám 3.000 ft-ért valaki elvinné? Nincs szívem elvinni a méhbe, de foglalja helyet.
El kell dönteni jobb oldalra, és egy hegyes csavarhúzóval kifordítod a helyéről.
Megtakarítod a tengelyt, és a házat, azután mehet be az új.
Jah azért a váltókart vedd le.
Váltókar szimmeringet akarok cserélni, mivel csepegteti az olajat. A blokk a vázban van, egyenlőre csak levettem a kuplung oldali deknit. Valaki cserélt már esetleg, tudna segíteni merre induljak?
De amit 24 ezerért rád akartak "sózni", na az a minőségi...
Értem ez alatt prox, wössner stb. Jó ha nem gyilkolod agyon, mindig kap olajat akkor elmegy a 10 ezres dugóval is, valameddig.
Ez motor és egyén függő.
odormotor
De olyan a felhozatal, hogy sajnálok kihajintani 3-400.000.- forintot valami fosra, aminek majd nálam szakad be a szelepe a blokkba.
Olyan motorokat árulnak, hogy sírva tudnék fakadni....többnyire.
Néha csak a határáig jutok...
Kb mint a bmv kabinbigyója
Nekem spec a feléért sem kéne.
Sokáig nem fog muzsikálni azzal a hajtókarral a 180-as henger.
Ezt látni a felhozatalon.
Lehet feladom a normális nem széthajtott enduro vásárlását.
Veszek lehet egy burgonyát....