Sziasztok! Kéne egy kis segítség:) Van egy 125-ös DT-m és ha nyitva hagyom a csapot, ha elzárom pár óra után miután beindítom nem pörög fel, csak dadog aztán leáll. Kiveszem a gyertyát és tiszta olaj, valószínüleg túl sokat kap a különolajozásnál (szerintem). Hogyan kellene beállítani, hogy megfelelő mennyiséget kapjon? Köszi
A magasságon nem tudsz állítani, mert azt a teleszkóp hossza adja meg. Ha viszont állítható a rugó feszessége a teleszkópon, akkor azzal tudod változtatni, hogy ha ráülsz, mennyire süllyedjen lejjebb a gép fara. Nem állítható teleszkóp esetén sajnos semmit sem tudsz tenni.
Nekem pont az volt a bajom, hogy ha ráültem a motorra, akkor kb 10 centit süllyedt alattam, pedig nem vagyok egy nagydarab ember.
A teleszkópom szerencsére állítható, így feszesebbre húzva, most csak 1-2 centit süllyed le, ha ráülök.
Valaki tudna segíteni!? Van egy 97es Dt 125r tipusu motorom. Amikor megvettem akkor még nem csak jóval késöbb vettem észre hogy nem müködik a power mert az elözö gazdája egy az egyben levágta a vezérlésröl. A kérdésem az lenne hogy tudja e valaki hogy hova kellene vissza kötni azt az 5 db vezetéket amiböl 2, a kis elektromotoré ami a bovdent mozgatja a másik 3 pedig egy potméteré ami az állását szabályozza. A bajom az hogy átnéztem az egész vezetékelést a motoron és nem találtam azonos színü drótot sehol sem! Ha segítene nekem valaki hogy mit hova kössek azt nagyon megköszönném!
srácok (és hölgyek.. ) ma hidegen 1 hét állás után beindítottam a dt-t és 3.ra ment is!
és ez azért ilyen nagy szám mert emlékeztek kérdeztem nektek hogy indul stbstb..
és nekem kiderült a múltkor hogy a gyertya egy nagy kalap sz.r volt, de ki gondolná hogy egy ngk, szép és jól néz ki, hogy vacak?
megnéztem mint említettem a belső pólus körül szikrázott csak..
most vettem egy újat betettem és azúta táltos paripa, még a szaga is más esküszöm...
imádom a dt-t.
nem tudom a melegedés lehetett vacak gyertyától?
ezt még tesztelnem kell
hf tömi csere után..
yamaha dt125 91töl 99ig aszem power hengerfej váltó fötengely kuplung + lamella blokkfél hibátlan nagy szivócsonk tdr re is jó egy power szelep komplett gyujtás cdi olajtartály és olajpumpa hivjatok ha valamire szükségvan 06302738234
hello segítség kellene hogy lehet egy 50mx 83-88 évj. dtből a cdi gyújtás fojtását kiszedni? lehetséges hogy ezeknél is van a kipuban valamiféle fojtás?és ha nem lehet megbarmolni van e valakinek eladó fojtatlan cdi -e ehhez a típushoz
Nekem 16/53 az áttétel, ez a gyári. Jobb lenne rövidebbre, de mondom akkor meg aszfalton bőgne már nagyon nagy sebességnél, az meg hosszútávon bántó. Terepen meg csak nagyon kaptatós és ragadós talajon jön elő ez a lyuk, nem oly gyakori eset, hogy emiatt megrövidítsem az áttételt.
Használj blokktömítő pasztát!
Én sem találtam tömítést a két blokkfél közé a DT-50-eshez való tömítéskészletben, aztán megcsináltam saját magam, de végül nem raktam be, mert a szétszedett blokkban sem volt "papír" tömítés, hanem csak paszta. Én is így raktam össze.
Sziasztok segítségeteket kérném srácok támívtőszett kéne nekem Yamaha dt 125 Lc2-eshez olyan amiben benne van a blokk középtömítő is mert ott enged az olaj :S kösz előre is Dt-sek
Választ előre is köszönöm
üdv. Dezsőőőőő
Nekem pont az volt a bajom, hogy ha ráültem a motorra, akkor kb 10 centit süllyedt alattam, pedig nem vagyok egy nagydarab ember.
A teleszkópom szerencsére állítható, így feszesebbre húzva, most csak 1-2 centit süllyed le, ha ráülök.
G.
Alkatrészt szeretnék egy 2006-os DT50-hez. (békés megye)
Idomszett, motor alkat. stb.
Illetve hogy a km órán hogy lehet átállítani az időt?
Ha nagyon "magas" a dt 50 hátulja lehet valahogy középen a telón engedni rajta? Kéretik nem röhögni!
és ez azért ilyen nagy szám mert emlékeztek kérdeztem nektek hogy indul stbstb..
és nekem kiderült a múltkor hogy a gyertya egy nagy kalap sz.r volt, de ki gondolná hogy egy ngk, szép és jól néz ki, hogy vacak?
megnéztem mint említettem a belső pólus körül szikrázott csak..
most vettem egy újat betettem és azúta táltos paripa, még a szaga is más esküszöm...
imádom a dt-t.
nem tudom a melegedés lehetett vacak gyertyától?
ezt még tesztelnem kell
hf tömi csere után..
előre is köszi
tel:06307316232
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
FACE: zsolti czeglédi ez a kép van kint!
Én sem találtam tömítést a két blokkfél közé a DT-50-eshez való tömítéskészletben, aztán megcsináltam saját magam, de végül nem raktam be, mert a szétszedett blokkban sem volt "papír" tömítés, hanem csak paszta. Én is így raktam össze.
G.