15korul tudsz venni barmelyik 50es supermoto kerekeit, 2,5 es 3,5 rafokkal amik jok a dt-be, egy kullozes kb 200ft a kullo es a kullofej na most nekunk van 72kullonk :) es meg erre gumi is kell ;) vagy 50es sm kerekeket komplett beletudod tenni ha van jo esztergalOs ismerosod aki raerne 1 napot hogy kiserletezzen veled hezagolokat gyartani ;)
Szevasztok!
Nagyon elkezdett érdekelni az endurozás, és mivel nem nagyon motoroztam eddig, lassan de biztosan belefogok és megveszem életem első motorját.
Most gyűjtöm az infokat milyen motort érdemesebb venni, autóra van jogsim tehát mindenféleképpen 50ccm-es gépre lenne szükségem amin megtanulhatom a motorozás alapjait.
Egyenlőre nagyon megtetszettek a DT-k abból is az elől hátul dobfékes 94-95-ös évjáratú 5 sebességes mocik.
Na most az érdekelne milyen gépek, ahogy néztem nem vízhűtéses és talán nem külön olajozású.
Lóerőben viszont a hirdetések között itt is van szórás 3-7 lóerőig minden van most ebből melyik igaz?
Alkatrész ellátás?
Kényelmesen elférnék rajta 173 cm-es magasságommal?
A Ráf szerzés nem nagy gond mert kozel van hozzam a Veszpremi piac is meg a Devecseri is:)Lomis piac szoval a Ráf nem gond!talan az agy sem!mar csak a kullozesnek kell utana kerdezni!
igen az is megoldás, és akkor nincs gond a fékkel, km meghajtással meg távtartókkal se. viszont a ráfok nem olcsók, és a küllőzés sem:/
mindenképpen járj utána az áraknak. (a küllőzés engem is érdekelne )
egyébként TDR és TZR(4DL/4FL) kerekek belemennek de faragás nélkül semmi! a problémát az első keréken lévő tárcsa okozza. kell egy konzol a féknyereghez hogy jó legyen a nagyobb tárcsához
annyira picit csuszik hogy amikor bekapcsola a PWR olyan mintha robogó lenne..mintha röpsulyos lenne..Remélem semmi komoly! Másik kérdés teló felujitás! Problémás dolog?az egyik szimeringes
1 jó tanács.Mivel már elég régi gépekről van szó ezért nem is csoda hogy csúszik picit.De ha rám hallgatsz akkor ATF (automata váltó) olajat raksz bele.De ha gondolod zongoráz végig vagy 5-6 olaj fajtát mint én. :)
Nagyon elkezdett érdekelni az endurozás, és mivel nem nagyon motoroztam eddig, lassan de biztosan belefogok és megveszem életem első motorját.
Most gyűjtöm az infokat milyen motort érdemesebb venni, autóra van jogsim tehát mindenféleképpen 50ccm-es gépre lenne szükségem amin megtanulhatom a motorozás alapjait.
Egyenlőre nagyon megtetszettek a DT-k abból is az elől hátul dobfékes 94-95-ös évjáratú 5 sebességes mocik.
Na most az érdekelne milyen gépek, ahogy néztem nem vízhűtéses és talán nem külön olajozású.
Lóerőben viszont a hirdetések között itt is van szórás 3-7 lóerőig minden van most ebből melyik igaz?
Alkatrész ellátás?
Kényelmesen elférnék rajta 173 cm-es magasságommal?
Na mit gondoltok?
Köszi!
mindenképpen járj utána az áraknak. (a küllőzés engem is érdekelne )
Gilera sp1ről való.
http://www.kepesmotor.hu/kross...