Viszont, ha törődsz vele, meghálálja! Én személy szerint inkább a saját kezem munkájában bízok, mint a hirdetésekben leírt "teljes felújításban, meg garázsban tartott, keveset futott, mindig minőségi olajjal járatott" klisékben.
én nem tudom ez milyen blokk de valaki magyarázza el nekem , hogy miért kell mindent kokány módon megoldani ? ez egy katasztrófa kicseréli a gyerek a fötengö csapágyat de nem dugózta de a kompresszió egyenlő a nullával , jó tudom válság van meg minden de akkor is mindegy majd lesz valami belőle
nemtudom, keresztapáméba is csúszott a 80w90 es asszem motorex olajjal, aztán a 10w30assal nem, de ez bármitöl lehetett. NEkem akkor se szimpi a 80w90
karbihoz meg még nem nyúltam, hogy megnézzem hol ejti lassan a fordulatot és nem is tudom megnézni egy darabig mert nemetudok bukót húzni hogy bemelegítsem a motort
Mennyiért adnád a dobot? Az enyémen teljesen ki van herélve és nem azért hogy ez miatt panaszkodjam de elég hangos. Szóval írj már egy mail-t vagy hívj hogy mennyiért adnád. Meg ha másnak valakinek lenne fölös gyújtáskapcsolója dt 50 MX-hez arra is vevő lennék, többek között...
yamaha dt- rd 50 nicasilos henger dugóval 10000ft
yamaha dt airsal henger kb 60ccm eladó 0km es dobozával eladó 18000ft ( bolti ára 36000 ft )
érdeklődni 30 512 9874