Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az olajfürdős kulpungnak NEM kell oylannak lenni, hogy kinyomott pukung mellett, sebességben akadálymentesen el lehessen tolni a motort.
Nem sikerült:S
Viszont egy érdekesség.: kiszedtem teljesen a bowdent, és kézzel próbáltam húzni a kuplungot, de ha 1es-be beteszem, akkor akármilyen erősen is húzom, nem emel ki. (Ugye ha 1-esben van a moci, és behúzod kart akkor lehet tolni..de itt akárhogy húztam nem tudtam)
mind1, megoldódott a srác nyaralni van azért nem jó az a szám amit először találtam
a keresőbe beírod és kb 100x le van írva
Melyik mopedrallyn indulsz szeptemberben?
Mert s mopedrally október 20.-án lesz!
Sziasztok lenne egy-két dolog ami eladó.Yamaha DT 125-ből valók.Esetleg valamilyen krossz cuccra (védőfelszerelés) is cserélném, Budapesten vehető át.
Sziasztok lenne egy-két dolog ami eladó.Yamaha DT 125-ből valók.Esetleg valamilyen krossz cuccra (védőfelszerelés) is cserélném, Budapesten vehető át.
Na, a DT elkelt, ma vitték el!
Vértestolnai motorbontó számát tudja vki?
Nekem ugyanez volt a gondom. A hengeremet 42.5 re tudták csak felfúrni és ehez "gyártottak" új dugattyút. Mindez három nap alatt készült el a Tábori Tuning műhelyében.

G.
hát pár napja még 26 volt, most itt is 32...
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
De szerencséd van, hogy nincs készleten! Ez nem az a dugattyú, a DT betűkombó valami jelölése a robogóblokknak... Yamaha mint meg ilyenekhez való!

http://citybike.hu/spd/2003PRO...

Ez a hozzá való! Ha a méreteket megnézed akkor se stimmel amaz!
Ha tudsz 26-ért alut,az jó,azzal is próbálkoztam rendeltem is eggyet,de éppen nincs készleten,32-ért láttam még 1 helyen!
Angol piacra dobot moci,alap 42.00 hengerrel,1-2 oldalon találtam dugót,de nincs belőle készlet mert szünetelnek a gyárak.2-3 hetet mondtak rá hogy lessz!

http://citybike.hu/spd/PC22580...
Nincs hozzávaló csak max 42-ig! ! ! Utána vannak a 45millis hengerszettek. 26 most egy alu henger dugóval újan. Ha azt nézzük, hogy 10000 a prox dugó ha veszel egy bontott hengert, és megfúratod az még legalább 5000 egy normális helyen... meg még maga amennyiért veszel egy bontott hengert, én 5-ért tudtam venni, de alkalmi vétel volt, akkor ugyanott leszel.
Üdv mindenkinek!
Tud valaki eladó 42.5 dugatyut dt 50 mx-hez?
Vagy komplett hengerszettet?
SOS kellene mert mopedrallin indulnék szeptemberben.
Yamaha DT alkatrészek apróért.

304351769

orozoli2002@yahoo.com
ja és akkuról próbáld le az égőt, sok a gyárilag hibás XD
lehet a foglalat belülről elkoszosodott, csiszold meg az érintkezőket! váznyaknál nem dörzsölte el a kábelt a kormány? Sok lehetőség nincs, vagy a kapcsoló, vagy a kábel hibás, meg az érintkezés... a generátor gondolom jó mert elöl világít. Fel is van kapcsolva a világítás remélem :D
Ha nincs rajta állító csavar még, alul-felül, vagy mint az 50esen a kinyomónál plusz egy hangoló csavar, akkor rövidebbre kell venni a bowdent.
mondtam
kicsit megpöckölöd akkor látszik
Hali! Vettem izzót, kár volt mert ugyanaz a helyzet vele. Valami nagyon nem oké, pedig még az összes kábelt is átbuheráltam. Valami jó ötlet a földhöz vágáson kívül?
Hali,
megjött a kuplung bowden, próbáltam kicserélni de nem igazán jött össze , pedig nem sok helyen lehet elcseszni..régit kiszedtem , másikat vissza, 2-3 biztosítón keresztül húztam, de akárhogy állítom, egyáltalán nem emel ki.
(Beindítottam a mocit, kuplung be, 1-es, és olyat reccset, hogy azt hittem szétszakad a váltó)
akkor a xenon.?