Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali nekem suzuki DR em van és a biker-world valóban jó csak hívd fel mielőtt el akarsz menni hozzájuk mert hajlamosak arra hogy nyitvatartási időben zárva vannak .
bocs azt kifelejtettem, hogy egy 93ms dt 125R ről van szó.
sziasztok
plíz segítsetek mit kire kössek?
Ma vettem egy riasztót és nemtom, hogy mien színű kábelekre kell kötni
Légyszi valaki írja le, hogy mit hová kössek!Eőre is köszi!
ÜDv.:FEri
Végdob, vagy rezonátor? Én tavaly érdeklődtem a gyári rezó útán az olyan 100ezer Ft környékén volt, a végdob olyan 30-40 ha jól emlékszem. Az utángyártott sportrezó meg fele anyi kb.
http://www.biker-world.hu/kate...(4BL)&hivo_cat_id=74&h_hivos
zint_id=3&h_cat_id=74
Itt! Vagyis nem annyira olcsó, de ez van. Ki tudod választani az évjáratot is, meg tipust, meg mindent, én konkrétan a kuplungalkatrészeket linkeltem be. Csomó motorhoz van alkatrészük, már én is vásároltam tőlük, és sztem nagyon jó bolt. Szivesen...
Csáóó nem tudja vki h hol lehet olcson kapni kuplung lamellát vagy felujitani? köszi (dt 125r)
Sziasztok!Most vettem egy 125-ös R-es DT-t és valami tákmák dob van rajta.Lehet hogy még menthető,de
lehet,hogy másik kell rá.Mennyi a gyári dob rá?Érdemes azt rátenni vagy inkább vmi (bolti) tuningdobot
kéne venni?
Heló! Ha érdekel valakit, elcserélném nsr-em rendszámos Dt-re. Az nsr-en áprilisig van műszaki. számom: 20 47 48 216
nem.
Az első egy 60%os enduro gumi a hátsó meg egy 95%os enduro gumi.
Hát nekünk is hasonló volt. Amúgy ez krosszgumi? mert a tesómnak a krosszgumi is ugyanúgy megtelt sárral. A vödör-völgyben megy a bicikliút aztán ha telemegy sárral a gumim akkor mindig kimegyek a bicikliútra aztán felsarazom az egészet meg 10m magsra szórja föl.
Ismerős!
Mi tegnap voltunk motorozni a spanommal.
A motort ma csak 1 órán át mostam nagynyomásúval, hogy a sok sár meg gaz leázzon amit a szántóföldön összeszedtünk..
De jó volt.
Mi is csuszkáltunk össze vissza.Sött szándékosan is csuszkáltunk, meg mentünk s alakban.én nem estem de a haverom elcsúszott, de csak röhögött rajta.
néhány kép bemutatásképp:D
MA kimentem motorozni a völgybe, akkora sár volt hogy csak na. Az egész gumimat 2centi vastagon sár borította, kb 100 méteren át csak pedzegettem a gázkart aztán S alakban mentem végig, azán egyszer csak keresztb megállt és majdnem átdobott a másik oldalra.
Hali!
Vki jelezze ha van tudomása 125 ös DT-re való tuning hengerről.
kösz
Gyárilag 125-ös Dt-re való.
komolyan kérdeztem.....
Persze hogyne! És ha lehet akkor bi xenont vegyél! Na jó most viccen kivül, ugye te sem gondoltad komolyam amit kérdeztél!?
:D
Sziasztok!
Szerintetek a 93mas dt bírná a xenont?
Szeva!

Dt, gianelli rezonátora van a haverodnak?
És megkora géphez való? Engem lehet érdekelne.
Nekem is van gyárim csak azt le akarom cserélni az újabb fajtára(ami a 2005ös dtn van), mert ez nem nagyon tetszik.
AZért köszi.
Még valami!
Az olaj leírásánál azon a honlapon "Kék színezőanyaga által könnyen azonosítható" ahoz képest píros volt :D
Biztos jó lesz azért ez az olaj egyébként max olyan 9500 körül forog, persze nem bejáratás alatt :D
Nekem a gianneli dob jó sokat dobot az erején.
Egy barátom árul egy giannelllit, 5 lovat dob a motoron meg szép mály hangja lessz. bolti ára 80 körül van, ő 35ért adja ha megvan még neki. Ha érdekel utánakérdezhetek.
Elvileg jónak kellene lenni, de ha érdekel van itthon egy gyárim, 1000resé odaadom darabját.