Huh... ere szeretnék végre választ kapni hogy ha veszek két enduró kereket akor a mostani féknyergeim JOK lesznek hozá vagy NEM?
Igen régota szenvedek mert senki nem tud normális választ adni...
Nemakarlak megbántani de rengeteget szenvedsz ezzel az endurositással...vegyél két Dt enduró kereket vagy két 17"enduró/cross gumit.Igen pénzbe kerül mint minden....
Kimentem mostorozni, kíváncsi voltam milyen lehet hóba tolni. Az töltésen letaposott jeges-hó volt aztán kicsit odahúztam neki kiment a hátulja kegyetlenül azt még megtudtamfogni aztán a következőnél már nem . Semmi baja nem lett a motornak szerencsére.
Hmm... igazad lehet. Ami drágább az sokkal jobb szokott lenni... (?)
Meg ha így belegondolok ha az 50-es DTben Minarelli blokk van, viszont a Riejuban csupán Minarelli blokk van, akkor mindenképp a Yamaha a jobb...
Na mindegy. Inkább objektív véleméynt alkoss a két gépről, olvass el minimum egy összehasonlító tesztet, mert ezzel, hogy "szerintem minőségibb" ezzel senkin nem segítesz. Nem bántásból, csak ne dobálózzunk már mindenféle alapok nélküli véleményekkel.
én is néztem a egy Riejju RR"t de rosz állapotban volt én vagy Jamahát vennék vagy Hondát azért azok sztem minőségibb motrok. mellesleg árban is drágábbak
Aprilia, Beta RR, Rieju RR, Bultaco, Yamaha, Derbi...
Ezekben mind Minarelli blokk van. A rieju az jó kis dög. Érdemes venni, ugyanolyan, mint a többi motor, ha nincs széthajtva, meg gányolva, akkor megy.
sziaszto van egy 91 es mitom dt re cserélném 96-97 es re külső mind1 motorja ok legyen a mito kívül belül ok érd:msn : gyenetamas@hotmail.com vagy mail:gyene_tamas@freemail.hu mob 06302142370
A Rieju 50ccm-esekben 100% Yamaha dt blokk van ?
Ha igen akkor ,azoknak a Riejuknak milyen a futóműve,féke ,váza?Nagyon szarok vagy van olyan mint egy DT? Előre köszi ,ha valaki válaszól:DDDD
Sima fólivágásból ki lehet hozni, de mivel van benne színátmenet a gyárival megegyező minőséget csakis szitázott matricával lehetne elérni. Az természetesen drágább. Bárhol el tudják sztm intézni, ahol vágnak fóliát.
Ahol lakom, van egy bolt a közelben, elég olcso. Elmentem fellapozták a könyvet, ngk br9es Ezt írja elő neki gyárilag a könyv. 1000Ft kereken abba a boltba. Vettem bele sima b9es-t ugyan olyan volt a motor csak olcsobb. Teljesen tökéletes volt, soha semmi bajom nemvolt vele, beleraktam 2-3 ezret azt csere.
Vettem bele sportgyertyát (3000Ft) mert az údejó meg minden, biztos jobban fog menni stb. Hát a faszt. Kb 500 Km belement a gyertyába és lekormolta mert magasabb az égéshőlye, nem égett ki. Minden baja volt a motornak.
Nekem volt, Jól bírta és az égés is jobb lett.Könyeben indult tőle a motorom meg finomaban forgott.
Magas fordulatszámot is jól bírják azok a gyertyák.
Igen régota szenvedek mert senki nem tud normális választ adni...
Még jó hogy van simsonom is
Meg tudja mondani nekem valaki hogy hol kapok olcsó esőgumit a sopermotyóra?
Meg ha így belegondolok ha az 50-es DTben Minarelli blokk van, viszont a Riejuban csupán Minarelli blokk van, akkor mindenképp a Yamaha a jobb...
Na mindegy. Inkább objektív véleméynt alkoss a két gépről, olvass el minimum egy összehasonlító tesztet, mert ezzel, hogy "szerintem minőségibb" ezzel senkin nem segítesz. Nem bántásból, csak ne dobálózzunk már mindenféle alapok nélküli véleményekkel.
Ha használt az sem baj!
Ezekben mind Minarelli blokk van. A rieju az jó kis dög. Érdemes venni, ugyanolyan, mint a többi motor, ha nincs széthajtva, meg gányolva, akkor megy.
Asszem AM6-os.
Ha igen akkor ,azoknak a Riejuknak milyen a futóműve,féke ,váza?Nagyon szarok vagy van olyan mint egy DT? Előre köszi ,ha valaki válaszól:DDDD
Vettem bele sportgyertyát (3000Ft) mert az údejó meg minden, biztos jobban fog menni stb. Hát a faszt. Kb 500 Km belement a gyertyába és lekormolta mert magasabb az égéshőlye, nem égett ki. Minden baja volt a motornak.
Magas fordulatszámot is jól bírják azok a gyertyák.
Harmadjára kérdezik a matricakészítést... Csak körbe-körbe forognak a témák...
Tud vki vmit az IRIDIUM gyeryákról? Megéri kiadni érte a sok pénzt, vagy semmi értelme, mert se nem bírja tovább, se nem lesz tőle jobb az égés?
Ha le kell cserélni akkor érdemes rátenni vmi bontottat v tuningdobot inkább?