Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden relatív. Kérés csupán, hogy az átlagelhasználó mit vesz észre, amit már szerinte is korrigálni kell.
ti még bizniszeltek elf olajjal?
Felül a hídnál ívesen már mm-t meggörbült telót simán tök jóra ki lehet egyenesíteni.

Nyilvűn egy 5 centirameggrödült az kuka.
Rossz szokás.
attol függ mennyire, szokás kiegyengetni csak nem tudni menyire fogja bántani a szimeringet
hali
valaki hallott már olyat, h az elferdült első teló vissza görbíthető, és ha igen ez h lehetséges?
Helloo!

Tudja valaki hogy 2002-es 125R hol van fojtva?
Hali! Valakinek nincs egy DT-R-hez való fordulatszámmérő spirálja?!
igazad van, Zoliiéra válaszoltak
Kössz fater,de én itt nem láttam volna hogy valaki is vissza írt volna nekem! Nem kell egyből felkapni a vizet :)
tdr-ben 18-17 de ha olvasnál akkor leírták már 3an hogy nem lehet belerakni
Valaki meg tudná mondani,hogy be lehet-e rakni DT kerekeket a TDR-be? Nekem Brembo felnis a TDR és át szeretném alakítani enduróvá :)
A fűzött felnis TDR-ben hányas kerekek vannak? Előre is köszönöm!
Köszcsi.
Valakinek ilyen nem kell? Akár egyedileg névvel, vagy saját grafikával, egyéb feliratokkal is. Akit érdekel jelentkezzen!
Forditva nem is sikerült bekötni...
Gyári beállítástól eltérve állítottam be becskelloláskor, és most nagyon jó lett.. Most lett olyan mint amilyennek kéne neki Valahol valami gondolom nem stimm, de most fasza lett.

...haverom vett egy LC2 125-öt, power elektronikája szét van neki égve... De igyis megy elég szépen, de néha nem pörög ki neki, meg közbe puffog De ha meg egyszer elkapja akkor meg jó. Nem tudod mi lehet?
hali. valakinek nincs eladó sorban lévő benzincsapja lc2es 80-as dthez? vagy nem tudja valaki mivel helyettesíthető ? Előre is köszi...
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
ez az egyik

http://www.polini.com/catalogo...
ez a másik.. ilyen van is itthon kinyiffanva...
sziasztok van egy dtm eladó A motor teljesen át lett festve airbrush technikával azota vn rajta egy folt a tankon de azt vissza lehet festeni illetve a kipufogon lejött a hőállo festék de ez csa részlet kérdése akit kmolyan érdekell ugysem ezen fog felakadni.elsö fejidom home made az elsö kerék is 18\" os mint a hátso egy másik hátsot füzettem át az elsö agyába csak a kerék 20 e uj gumik vannak rajta még szőrösek.a sárvédö és a tank carbon mintás a hátso sárvédö és az elsö teleszkop bronzmetál és ugy van megfestve mintha koszos vizzel lenne löntve ez is airbrush.az egész motor 2k s autólkkal van átfujva.Végre 120 at megy 50 esként haználom biztositás is van rajta a blokkba be van ütve a 49 ccm.a fordulatszámmérö spiál tegnap elszakadt az kb 1800ft tehát ennyit a gépröl amugy meg mint az állat.z eladás okka pitbik ot szeretnék venni mert tetsszik a hangja ezért pitbike csere lehetséges többnyire utcai gumivl meg fejidommal de mindent meghagatok.borsod
Elvileg párhuzamosan a 2 bovden, fojtatlan verzió.
1-2, 2-1
SOS! mühelyből...
DTr-nél a powernál a bowdenek hogyan vannak? Nekem a bekötés nem egyezik meg azzal a számmal ami van az öntvényen meg a power motor műanyagán. az 1-2 fel van cserélve. Tudtok mondani valamit erről?
Sziasztok!
Keresek DTr hátsó lánckereket. 52-53-as fogszám környékén...
A mondott 45-ös hengerhez miylen dugó jár?

Mutika lécci!