Volna egy yamaha dt80 blokk de nincs hozzá gyújtás nekem meg van ducati gyújtásom ami egy 80ccm minareli RV blokkon volt érdekelne hogy lehetne párosítani dt80 blokkal. Ebben a gyújtásban nincs tiltás üresben 12000 felet is ki pörgött,a motor terhelés alatt 6ban is 11500 is bírta.Így nem kellene külön alap lapot-tekercset-cdi-trafot venni és úgy gondoltan ezzel azt a problémát is ki iktatnám amit a dt80 ról halottam hogy max 7-8000 forognak
sziasztok!kérdés?mekkora a lánc holt játéka?mert felraktam a láncot és minimumon van,de szerintem túlságosan feszül.ha megnyomom kb egy centi az normális?vagy szerezhetek egy lánc szemet?
Valaki rakott már ducati(minareli) gyújtást dt80lc ra?
Mert engem érdekelne rá lehet-e tenni.AZ alap lapot tekercseket jeladóval az biztos.De a ducati(minareli) lendkerék rá megy-e a főtengelyre?
Terheles alatt pl 5.ben sem forog 8 ezernel tobbet? Mert akkor arra fele lesz a baj errol meg Adam tudns meselni hogy melyil dt hogy van fojtva. Sport szuro egy lofasz a gyari dtnek, meg akkor mar ertelmeset kell venni ami moshato szivacsos
8ezret pörög a dt. lehet akkor így hagyom,de akkor motorikusan kéne vele valamit csinálni hogy kicsit erősebb legyen. Sportlégszűrőt,nagyobb fúvókát érdemes bele rakni?
Szerintem rosszabb ha porgosebb mert valahonnan kifordulsz es a kanyarba maris 3.ba kell tegyed, nekem spec 17/56-os attetel van. De ez csak az en tapasztalatom, meddig forog a motorod ?
igazából én városba használom,nem nagyon szoktam kimenni főútra vele,és egy kicsit szeretném ha pörgősebb lenne egy picit. de lehet akkor 15 ös is elég lenne,vagy valami motor tuningon gondolkozzak inkább?
Porgosebb lesz 14-es elsovel szerintem 2.alapjaraton el tusz indulni majd, de probald ki hohy neked hogy jobb, kisebb lesz kb 20kmh val a vegsebesseged
Sziasztok van egy 125ös-DT-m és az a probléma merült fel hogy megyek vele 7-8 ezres fordulat közbe megtorpan mint ha meg akarna állni de utána mégis csak tovább forog mi lehet a hiba?volt márt valakinek ilyen?
Tegnap rekordot döntöttem a DT- vel 7,5 kilómétert toltam.....Remélem senki sem tudott eddig ebben überelni. Komolyan mondom van egy Riga 12-m is de azt nem toltam ennyit tizenéves koromba...
Persze hogy megint beköpte a gyertyát...:)
15 ezer jó magyar forintért még eladó a folytatlan CDI-m, ha valakit érdekelne akkor írjon. :)
Mert engem érdekelne rá lehet-e tenni.AZ alap lapot tekercseket jeladóval az biztos.De a ducati(minareli) lendkerék rá megy-e a főtengelyre?
Olyan kérdésem lenne hogy jelenleg 16os az első fogaskerekem,ha 14 est tennék fel lenne valami különbség?"érezhetően?
Nem felejted úgy a szívatót?
Persze hogy megint beköpte a gyertyát...:)