Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

légszűrő még megvan?
Üdv .Légszűrüt szeretnék neten rendelni az a problémám, hogy 80as dtm van de csak 125dt be való légszűröt találtam. Szerintetek ez paszzolhat bele?
http://www.hiflofiltro.com/17....
igy van! de attol japán csak ök rajták össze hál istennek! mi lenne ha rotax blokkos lenne? hehe a rotax OJAN MINT EGY ROSSZ VIBRÁTOR RESZEKT ÉS ÁLLANDOAN LEÁLL FUJJJJJJJJ!
94-től alig van japán belpiacos dt. 2000 után az összes Spanyol Dt. Ha látsz egyet, a váznyaknál rajta van hogy made in spain. BArátomnak is rajta van. 95-2000 ig német vagy olasz összerakású dt-van, attol japán az alkatrész benne.
ja ojan lehet h kicsi a szikra dt nél és nem indul be az a gyujto tekercs hibája! már áthuz valahol és nem ad le anyi feszültséget a gyujtásboxnak amenyit kell és ezér kicsi a szikra! az idözités csak a jeladon és az alaplap helyzetén mulik mivel az alaplapot nem lehet állitani igy marad a jelado de az is csak cserélni lehet! külömben fogsaz egy 1000 ft elektromos méröt és megmérde minek menyi az ellenálás és mi mynit ad le! de szerintem a tekercs lehet a rossz! a fötngely csapágyad nem lóg? mert olyat is láttam már h szétverete a tekercset és mindig leégett ettöl a tekercs!
polaris outlaw! az ypvs tod mit jelent?( yamaha power system) a dt izig vérig japán és nem olasz széthullos szutyok! az kéne még h olasz legyen! hál istenek az olasz hondákba is csak anyíit nyultak a macskazabálo olaszok h tettek rájuk egy olasz karbit! de minek?
Tehát van szikra csak nem jókor kapja a gyertya a jelet... A feketedobozt már kicseréltem, még mit kell kicserélni?
Szikre lehet bármikor ha nem jó időbe dobja le. ha egyesbe gurul és néha durrog 1000% gyujtás. Az a gond, hogy fix, nem állítható mint a simóé. Ha szétmegy csere.
Hali!
Bocsi, hogy beleszólok, de ami YPVS az általában olasz szokott lenni, tehát a Te DT-d olasz DT és nem japán.
Az elvileg csak akkor kapcsolja le a gyújtást ha berakod a motort sebességbe. Ha folyik belőle az olaj akkor lehet hogy széjel vanak már bene a tőmitések, szimeringek. Ha mondjuk a forgatyúsháznál tönkrevanak a szimeringek akkor kicsi lesz a kompreszi ilyenkor gyengéb ugye a motor vagy lehet hogy teljesen elveszik mondjuk akkor már nagyon széjel kéne lennie. Én valami ilyesmire tudok gondolni. Nem tudod mikor lett felújítva a motor? Az olajfolyás valószinüleg egy másik szimerigtől jön nem a forgatyúsházétól. Lehet fel kéne újítani a gépet....
Lehet hülyeség,de a letámasztó elektronikáját kikötötted?-ami leállítja a motort,ha lent van a letámasztó és el akarsz indulni.nekem is volt dt-m és sokat szoptam ilyenekkel.kikötöttem és utána semmi baja nem volt.beázik,ilyesmi,tönkremegy.
A szerelö azt mondta hogy lehet szikra ha nem elég nagy... De egyébként a motor ha pár napot állt, mindíg egy olajfolt jelent meg alatta, és nem dudom honnan folyt ki.. a karburátort mostanában nem néztem...
Hát ha szikra van akkor nem hiszem hogy a gyújtás lenne a probléma. A motorblokk milyen álapotba van? nincsenek hengeren furcsa foltok esetleg olaj? nem szelel? Esetleg karburátor beálításai nem hibásak? Ki lett tisztítva mostanába?
szikra van, a feketedobozt is kicseréltem már, egy darabig minden tökéletesen ment, de aztán lefulladt és azután nem tudtam beindítani, szerintetek mivel lehet a baj? a tököm televan már. régebben pöfögött, de közben lehetett vele menni, 1-esben lehetett nagyon lassan gurulni, és nem fulladt le. Ezek után fordultam szerelöhöz, de nincs sok kedvem láncfürészgyujtást tetetni bele miután 25000-et költöttem a feketedobozra... kérlek segitsetek...
Sopronba mit is csinálnak vele? Csak mert én itt lakok és érdekelne. És kik foglalkoznak evvel?
hellboy részvétem nem akarok igy járni drága lessz kezdhetsz gyüjteni
egy gyujtás elektronika bontottan minimum 20 ezer forint és az vagy jo vagy nem! japánbol mire meghozzák lessz vagy 50 ezer forint és jövö nyárra megjön japánbol ja s a dt ken ez betegség a h a box meghal! elég egy kis tuláram vagy ijesmi ja meg van egy ojan lehetöseég felviszed sopronba a mocit és ott beleszakértenek valamit a boxba ami max 1 2 évig birja! és amit igy csináltam meg a gyerek mai napig vigan nyüstöli! ja és a jog tekercsek gyárliag ugyan azok mármint a 3 tekercse alaplapá az ugyan az! a yamahák tökre univerzálisak!
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.... most szeretném átalakítani a dt-met vmi normális kinézetű utcaivá , abban kérnék segítséget h valaki foglalkozott e már iennek és tudna e nekem esetleg egy pár jó tanácsod adni ........... + keresnék dt-re full új kipuf rendszert ami egy pici hangot is ad neki ha esetleg vki tud oan embert aki foglalkozik iennel azt nagyon megköszőnném ha szólna!
részvétem :S
nekem most egy centi átméröjű juk van a dugomon, meg tudom érteni a helyzeted :S
Na szevasztok!

Ebben gyönyörködjetek egy kicsit. Eltört az alsó gyűrűm.
Ez lett belőle:
Ez a lánfűrészes power kikötős dolog szerintem nem hangzik túl jól :S Azt meg nem hiszem hogy az egész gyújtás úgy ahogy van be van krepálva. Lehet hogy csak 1-1 alkatrész szorulna cserére vagy felújításra. Nem is tudom milyen motorszerelő az ilyen :D Biztos hogy a gyújtás hibádzik? Gyertyát kiveszed és odarakod moci vázához vagy blok egy féreeső részéhez és megrugod párszór gyújtásal akkor meg tudod nézni hogy milyen is az a szikra de vigyáz meg ne rázon.
Minek összekókányolni szerencsétlen motort? Engem megenne az ideg ha nem belevaló cucc van benne. A motor pénzes sport, aki megteheti az akkor sztem vegyen is bele normálisat. 10 15 körül bizttos van bontóba. (bár ez egyéni vélemyény)
hali dt n ha a power mindig nyitvan van anyi történik h alul lusta lesz eléggé de fent ugyan ugy megy majd ! a gyujtását egyszerüen lehet javitan a yamaha jog robogo gyujtás terkercsei és boxa jo rá és akkor már ki is van iktatva a power a jog tekercseit egy az egybe bele lehet forrasztani és már megy is mármint ha az a bajA! ha a box akkor tudok segiteni mert van hozzá( mármint a joghoz) egy kis hozzá értéseel be is lehet könyedén szerelni! tudom már csináltam ijet üdv ha segithetek szolj!
power mindíg nyitva lenne benzinkutat hova kötöd?
Csináltasd meg most kitudja hogy az a láncfűrészes meddig jó
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
A 93mas YAMAHA DT 125R típusú motoromon a hátsó lámpát ki szeretném cserélni ledesre.Olyanra mint aminek itt a linkje: http://tutilampa.extra.hu/383....
Találtam univerzálist, de az nagyon széles meg ugye semmi köze nincs a régihez és semmiféleképp nem férne fel.
a tutilampa.extra.hu-n már néztem, de ott nincs ilyen.
Aki tud valami ilyet az írja meg!
Előre is köszönöm!
Üdv.:Feri