Régebben irtam ide, és mondtam, hogy pöfög a mocim. Most már be sem akar indulni, pedig szikra van. Elmondtam egy szerelönek, és azt mondta hogy kicsi a szikra és azért nem indul be, és egy láncfűrész gyujtását szerelné be, és a powert beállitaná ugy hogy mindig nyitva legyen. Nem tudom hogy ez jo megoldás-e. És semmilyen elektromos dolog nem működne, de ez nem baj, én ugyis csak terepen használom. Szóval mi a véleményetek? Haggyam hogy meggányolják, mert azt mondta hogy egy új gyujtás elég drágy lenne.
hm hát igen ez a baj az mo i motorokkal a magyarok szertnek gányolni ennek oka a pénzhiány sajna ez van én ha tudok mindig svájci import gépet veszek azok költségmentesek mindig álatálban üdv
THX!
Sajna nem kötünk űzletet, mert az én hengerem nagyon nem hasonlít...
Az enyémen a másik oldalon vanak a powernek a bowdenjei, meg nincs rajta plusz nyílás (a képen bal oldalt 1 lyuk a power mellett). Lehet, h az enyémen tdr henger van, azért nem hasonlít. A főtengely is tdr-é (lehet, h tzr, ebben nem vok biztos). Szal a gányolás már láccik az én motoromon is... (így vettem!) Azért köszi
Engem lehet h érdekelne, de könyörgöm az árát miért nem irtad ide?!
Az árától függ, h érdekel vagy sem... Engem amúgy a henger + hengerfej érdekelne...
1 képről viszont mindenki eldöntheti, h melyik stimmel a motorjára vagy sem...
ja az elözöhöz a henger jo 85 töl 96 os évjáratig asszem de lehet h csak 94 esig! és még a kipufogo karika is benne van egybe van az egész ujj hengerfelytömités van benne!
hali valakit nem érdekel egy 125 ös dt henger vizes hengerfely power mechanika gumitorok a karbihoz termosztát és a power bowdenek! mind ez áron alul! a henger még asszem alapméretes és jo állapotu és svájcbol van! ha valakit érdekel akkor itt a számom. 06 70 262 60 46! vagy az email cimem kicsibali16@freemail.hu ÜDV SZÉLES UTAT
http://www.foliavagas.hu/
Valaki már csináltatott itt matricát jó néhány oldallal visszább. Talán tavaly nyáron... De asszem vmi köbrokoni szál fűzte hozzájuk, szal kicsi pénzért megbótolta...
Sajnos én quadra szeretném cserélni ( kínai quadokat és crossokat árulok), de te mag nem mennél abba bele :) Már van Dt-s ember, akit érdekelne a dolog.
Az enyém kb 5 körül eszik. Szegedi vagyok, rengeteget járok át vele Bajára, 80al megyek végig 3.5 re kijön akár hiszitek akár nem. Városba ha nyúzom akkor 7. Hibái ritkán jelentkeznek, 1 év alatt egyszer volt szerelőnél, az olajzó leállt és szétment a blokk. FElújítás óta beleraktam 15-öt, lekopogjam egyszer nemnyultam hozzá. Bár most eladósorba került szegény:) Ha érdekel irj.
Szasztok fiúk!
Ma történt velem egy érdekes kis meglepetés. Szórakoztam járó motor mellet a szivatóval és végeredményben sztem annyira meg etettem benyával, hogy még a kipuffban is tócsában állhatott. Na szóval aztán haverom indította volna be, mire durrant egy kurva nagyot és a végdobból a hangfogó furuját olyan 4-5 méterre kilőtte XD Valszeg berobbant az elős dobban lévő benzin és puff... lett egy légvédelmi DT ágyúm XD
Hello
Hát speciál az enyém rengeteget evett olyan 6.2-7L körül de most szerelőnél van felújításon valoszínüleg ezentúl kevesebet fog. A megszokott DTknél olyan 4-5L körül van, de hallotam már kevesebről is. Hát hibái szerintem nem negyon vannak. Ha jó álapotút veszel és vigyázol rá akkor sokáig elmegy. Én nem bántam meg az enyémet, nagyon jó kis masina.
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit fogyasz kb egy Dt 125 ? 94-98 közti évjáratra gondolok. Mik a hibái?
Mi szokot rajtuk tönkremenni ? A Fiamnak szeretnék venni egyet.
Szia Fics! a nagyvas.hu-n rámész : Alkatrész-kormány tájék-fék,kuplung kar-van olyan h motor katalógus és termék katalógus, rámész a motorkatalógusra, és ott kell beállítani h yamaha 400ccm alatt
aztán ott vannak a dt-k
dofkékesek, lc, R
A gányolásnak sosincs jó vége!