valaki meg mondaná mi a faszbaja van a dt nek én igy vettem de fel ujitott uj gyujtás power motor power henge dugó stb. megyek a motoral 7 ezertöl tovább nem forog. alacdsony fordulaton néha még durran is és le is fullad és picsa erő van benne. mi a faszt csináljak a poweral hol nyit hol nem elvileg akumlátor nélkül is kéne mennie a generátorol nem?
Minek tengely meg ilyenek?
A lapát nem törik el. Rendeld meg innen!
2000, és még párszáz forint.
Felhívod emberünket, megkérded a pontos árát, és Ő elküldi neked.
Olcsóbbat nem találsz!
Sziasztok.
Beigazolódott. vízpumpa szimering volt a ludas. Ha itthon nekiállok kicserélni, figyelve ne karcoljam meg az öntvényt akkor gondolom én is meg tudok oldani egy szimering cserét.
És a másik kérdésem, hogy néztem szimeringeket, javító szetteket. Volt simán szimering 6 ezerért meg teljes javító készlet 6 ezerért (szimering, a tengely a lapátokkal és egy tömítés.)
Ti milyen ajánlotok, árban, fajtában? Konkrét válaszokat is szívesen fogadok.
Üdv.
Unatkozom?
Nem akarok rosszat írni!
CSak a papafáj fogóval rá kell fogni hogy ellentarts az anyának:)
Mert akkor nemsokára meg is rendelnénk.
A lapát nem törik el.
Rendeld meg innen!
2000, és még párszáz forint.
Felhívod emberünket, megkérded a pontos árát, és Ő elküldi neked.
Olcsóbbat nem találsz!
Beigazolódott. vízpumpa szimering volt a ludas. Ha itthon nekiállok kicserélni, figyelve ne karcoljam meg az öntvényt akkor gondolom én is meg tudok oldani egy szimering cserét.
És a másik kérdésem, hogy néztem szimeringeket, javító szetteket. Volt simán szimering 6 ezerért meg teljes javító készlet 6 ezerért (szimering, a tengely a lapátokkal és egy tömítés.)
Ti milyen ajánlotok, árban, fajtában? Konkrét válaszokat is szívesen fogadok.
Üdv.
nálad, homokvári?