Váltóolaj szintet lehet látni, hogy meddig van a beöntő nyíláson? Azért kérdem mert kezdek gyanakodni hogy kevés olaj van benne, mondjuk lassan ráférne egy olajcsere is sztem, 10w40 vagy 10w30 kell bele?
gyors segítség kellene, vettem indexeket ledest de nagyon beszoptam vele mindegy nem ez a lényeg...
Ma vettem bele hagyományos ledet és az lenne a kérdésem hogy azoknak melyik lába a + és melyik a - illetve párhuzamosan kössem vagy sorba?
nagy kár na mindegy most a motorom járatos és ha úgy gondolod Velence környékén összehozhatunk valamit, mert Apuci sem ér rá hónap végén, Kristóf sem. Aztán én kíváncsi lennék rátok hétvégén akár össze is hozhatnánk valamit ha nektek jó lenne
A találkozó nekem nem jó, mert 29. nappalos, 30. pedig éjszakára vagyok beosztva, és el sem tudom cserélni, mert már így is cserélek mást ebben a hónapban :( :( :( :( pedig jó volna
hát nem... mert azon munkahelyemnek talán szerencsére vége lett ami most tavaszra kényelmesen biztosította volna egy olyan árát amilyet szreettem vóna, most viszont ez a DR nagyon megtetetszett, és az ára kb fele a TDM nek. Nézd meg a képeim közt láthatod, és azé ez is megy elég keményet, főleg a dt után.
akor beveheti a dt megint csak nagyon kezd a faszom tele lenni vele így 2.év után... már bánom hogy nem adtam oda 330-ba 1 hónappal ezelőtt az egyik srácnak ma már mk2 1.6td vel mászkálnék mögöttem feketefüst alattam szikramező
Vagy autó, vagy helikopter?