Tapasztalat: ma beleraktam én is az ATF olajat a motoromba és annyit vettem észre hogy csak pöckölöm a kart felfelé és gyönyörűen beugrik a helyére. Már csak az kérdéses hogy ez a híg olaj menyire fog tetszeni a fogaskerekeknek
nincs meg a henger, de az az igazság, hogy csak ledobtuk 3 napja a pincébe, és még rá sem néztem ,és pár dolog még dobozban van. Megnézem hátha van pauer is
A minap került hozzám egy komplett 125r bontásra, henger-dugattyú ,első féktárcsa már nincs meg ,de azthiszem minden egyéb megvan, jó idomokkal-tankkal,okés blokkal /ezt még a kuplungoldalig szétkapom ,hogy megnézzem, mit adok el/ jó futóműalkatrészek, fékalkatrészek, kerekek, jó ülés, 3mb00 powermotor, síktolattyús karbi stb.
Ésszerű árakért kínálom a cuccot! ,ha kell valami hívjatok, van ,hogy nem tudom felvenni, akkor sms. 06-70-630-9120
Pont ezt írta Levi az előbb.
5-ért van neked dob, de Te 8-at kérsz a tárcsáért.
Mellesleg az Enduro szettre szerettem volna, ami a garázsban pihen, mert elég vállas a tárcsa.
De ezzel a mentalitással, inkább nem alkudozom.
Tudod mit, dobd be a sufni mélyére, s találd meg 3 év múlva, következő lomtalanításkor porrá rohadva.
Inkább csináltatok rá drágábban.
És még Én érzem magam parasztnak.
Akkor Én itt kivétel volnék.
A kuplung alatt szerintem nem a görgők vannak.
Amire Te gondolsz az a CVT tengelyén található 3 köröm.
A kuplung a hátsó a görgők pedig az első tárcsapár alatt találhatóak.
Szerintem.
Nézz utána miylen blokk van benne (jó eséllyel valami digó hulladék, mina, morini vagy ilesmi) utána már csak azt kell kiderítned, miylen egyéb robogóba tettek uygan olyan blokkot és akkor abbana topikban tudsz kérdezősködni.
köszönöm ezt én is megtaláltam de mindenütt
6görgőt láttam az én motoromnak csak 3 van
lehet hogy ez nagyon régi?
Mivel még nem tudom beazonosítani ezért jó
lenne valamilyen javítási könyv a kuplungról.
4500+posta a boltokban,éin is annyiért vettem,kivettem belőle 1 lemez tömítést,és egy h.talp tömítést(papir)..A többire nincs szükségem....Akkor adjam oda 500ft ért?Gondoltam valakinek jó lesz mert mást akar belőle felhasználni,mert nem olyan türelmes-ügyes mint ti...és egyszerűbb megvenni készen....Ti meg lebeszélitek köszi...........
Az itteni fiuk nem értenek a motorodhoz, mert semmiylen alkatrésze nem azonos a DT vel a yamaha matricán kívül.
Mi ebben a bonyi?