Hy. Az enyémet raktam Balázs motorjába, azzal teszteltem.
Amit küldtél, tegnap jött meg, az enyémbe fordítottam bele.
Ki sem próbáltam vele a motort....
De hát csak jó....ha nem, majd ledugózom....
Sziasztok!
Yamaha dt 125 höz szeretnék láncot venni, 1992 vagy 1994-es évjáratú a motorom. Tudtok esetleg egy jó helyet, ahol viszonylag olcsón tudok láncot venni? Kb mennyibe fog kerülni? :)
A karbiban kicsi az alapjárati benzinfúvóka.
Ha nyittok rajta a szívató is több benzint kap, így könnyebben fog indulni.
Mellesleg nem árt várni 1 percet csapnyitás után, mire telefolyik újra a karbi.
Nekem 1 hét után 2. rúgásra indul.
ha nagyon jók a beálítások szivató nélkül kéne indulnia! és a szikra nélküli rugdosás azért nemjó mert megszívja magát,utána szivatóval már hiába rigdosod,csak rontassz a helyzeten!
Hidegen,gyujtáson,szivató nélkül kezd el lassan rugni,ha érzed hogy böffen akkor szivato "ON" és bizos lehetsz a sikerbe!
igen,olyankor érdemes zárt benzincsap mellet, gyertya nélkül 1 vagy 2-esbe tolni jó 100 métert,és akkor kitisztul a forgattyús ház,gyertya kipucol,és már röffen is!
Gyertyát pucold ki. Egy pár indításpróba, aztán újra gyertyapucolás. És így még sokszor.
Múltkoriban jártam úgy, hogy próbáltam indítani, de nem indult.. már az aksi is lemerült a próbálkozásban, egyszer még ment betolásra, aztán arra se. Már elektronikánál kerestük a bajt, amikor is kiderült, hogy csak beköpte a gyertyát, de rendesen..
Kipucoltam, 2 indításpróba, megint csupa olaj. Kb. a 6. pucolásra már elfogyatkozott az olaj és indult rendesen : D
Szia Apuci. Tettem rá,műxik is igaz valami 99.nél nem mutat többet/többet tud a kicsike/ De szeretném,ha az eredeti műszerezettsége is műxene. Köszi"D"
Hidegen 2-3 napos állás után hiába rúgom szívatóval nem indul a DT. Nemtudom lehet túlkajálta már magát, hallottam olyan tippet h ilyenkor elfektetik h kifolyjon a benzin a karbiból, 1x bejött de most még arra is baszott, végül betoltuk 2esbe aztán arra nagy nehezen beindult, de rá 2-3 óra állásra megint baszott elindulni. Szikrát, benzint elvileg kap, kompressziót tenyérrel sasoltuk de szívott rendesn.
Nemtudom, h ti hogy indítjátok hidegen,én rárúgok gyújtás előtt 2őt simán aztán gyújtás+szívató, de lehet én vagyok a gyökér . PLs help! THx
Akksit kösd le meg vissza, add ra a gyújtast aztan a mode gombot nyomd hosszan, ott ki tudod tapasztalni melyikkel mér a legreálisabban, van 4 féle mód ha jól emlékszem. De ha teljesen beszart akkor amit írtam nem jo neked :)
Tegyél rá kerékpárra való km órát.
Az 100km/h-ig mér.
Egyszerű a felvarázsolás, beállítás, auto kikapcsol, és muatatja az időt is.
KELL MÉG ENNÉL TÖBB?
Szép estét mindenkinek. Lenne egy kérdésem. AM-6-os blokkban mechanikus,vagy elekronikus fordulatszám kihajtás van?Probléma: Bekakilt a kilóméterórám seholnem tudok beszerezni egyet.Arra gondoltam teszek az egészre,bekötök egy fordulatszámmérőt.Kérdezem milyen tipusú motorét tegyem fel,illetve hogyan kössem/hová/ be? Előre is köszönöm mindenkinek a segítőkészséget.Üdv"D"Ja a motor dt 50 2004-es AM-6-os blokkal.
Nekem átvolt... de kiszedtem a szimering csere miatt, igy becsuszott a tengely és amikor felfelé váltottam recsegett meg csattogott az egész... Aztán motoros tali volt és muszáj volt valamit csinálni,kihézagoltam, hogy ne tudjon becsúszni a kar, igy 1-2 jó, de utánna felfelé csak ugy vált ha elötte picit vissza nyomom a kart... Hétvégén leszedem a deknit, mert össze dolgozik a viz-olaj szerintem. Gondolom széttörött valami rugó, vagy nem tudom...
De szerintem egy ilyenre be kell ruháznom mindenképp: http://auto-motor.vatera.hu/al...
Valamint megtudnád mondani, a váltó "szimering" méretét? Multkor próbálkoztam, de csak rendelésre tudtak volna hozni, azóta meg elkevertem a papirt...
Dt125R-be honnan tudok rendelni membrán lapot?
és nagyjából milyen árban mozognak
Amit küldtél, tegnap jött meg, az enyémbe fordítottam bele.
Ki sem próbáltam vele a motort....
De hát csak jó....ha nem, majd ledugózom....
Az arra való, hogy hidegen használjad.
Értelem szerűen minusz húszban több kell, mint kánikulában.
Még valaki elhiszi..
van még sok minden ott ahonnan az jöt.... érted..
Én most rendeltem szettet, JT lánckerekek, és RK lánc.
17.500.- postával.
Yamaha dt 125 höz szeretnék láncot venni, 1992 vagy 1994-es évjáratú a motorom. Tudtok esetleg egy jó helyet, ahol viszonylag olcsón tudok láncot venni? Kb mennyibe fog kerülni? :)
A karbiban kicsi az alapjárati benzinfúvóka.
Ha nyittok rajta a szívató is több benzint kap, így könnyebben fog indulni.
Mellesleg nem árt várni 1 percet csapnyitás után, mire telefolyik újra a karbi.
Nekem 1 hét után 2. rúgásra indul.
Hidegen,gyujtáson,szivató nélkül kezd el lassan rugni,ha érzed hogy böffen akkor szivato "ON" és bizos lehetsz a sikerbe!
Múltkoriban jártam úgy, hogy próbáltam indítani, de nem indult.. már az aksi is lemerült a próbálkozásban, egyszer még ment betolásra, aztán arra se. Már elektronikánál kerestük a bajt, amikor is kiderült, hogy csak beköpte a gyertyát, de rendesen..
Kipucoltam, 2 indításpróba, megint csupa olaj. Kb. a 6. pucolásra már elfogyatkozott az olaj és indult rendesen : D
Hidegen 2-3 napos állás után hiába rúgom szívatóval nem indul a DT. Nemtudom lehet túlkajálta már magát, hallottam olyan tippet h ilyenkor elfektetik h kifolyjon a benzin a karbiból, 1x bejött de most még arra is baszott, végül betoltuk 2esbe aztán arra nagy nehezen beindult, de rá 2-3 óra állásra megint baszott elindulni. Szikrát, benzint elvileg kap, kompressziót tenyérrel sasoltuk de szívott rendesn.
Nemtudom, h ti hogy indítjátok hidegen,én rárúgok gyújtás előtt 2őt simán aztán gyújtás+szívató, de lehet én vagyok a gyökér . PLs help! THx
postát is állom.
Az 100km/h-ig mér.
Egyszerű a felvarázsolás, beállítás, auto kikapcsol, és muatatja az időt is.
KELL MÉG ENNÉL TÖBB?
De szerintem egy ilyenre be kell ruháznom mindenképp: http://auto-motor.vatera.hu/al...
Valamint megtudnád mondani, a váltó "szimering" méretét? Multkor próbálkoztam, de csak rendelésre tudtak volna hozni, azóta meg elkevertem a papirt...
Váltókar szimering elött át van furva a tengely és megy oda bele egy sasszeg szerüség?