hallo mindenkinek! nekem 1 yamahadt 80asom van és vennék hozzá kipufogó elsö részt ha tud valaki légyszi irjon köszi!lovasn@hotmail.com köszi még egyszer!
Hali mindenkinek!most regeltem....ezért üdvözlök minden DT-s havert
Nem tudjátok honnan tudok szerválni ledes hátsóvilágítást DT-re?jah meg kicsike indexeket?
Aki tudja légyszi jelezze....köszi
~~~~~HELP~~~~~
Eltört a kuplung karom! Hol tudok olyat rendelni? Valami link kéne. A nagyvas.hun néztem, konkrét Dt nincs de vanak nagyon hasonlók de nem mertem megrendelni! Segítség!
Hát a elképzelhető hogy aksi nélkül nincs power, sőt töb mint valószinü de én csak a lemerült aksirol beszéltem. Mert ha megy az aksira a töltés a generátorol akor az már elég a power müklödéséhez. De kivételének tényleg nincs értelme. Meg akor már nem lene féklámpád se meg indexed se meg még ki tudja milyen viszajelző....
Colban 4.10 a szélessége, és 18 col az átmérője. Miliben a szélesség ~100, de állítólag a 120as gumi is elfér a villában... Az én gumimra legalább is ez van írva
Kilehet venni az akksit, de vetekedni fog a motor egy esrősebb simsonnal. Attol hogy nincs önindító nemvéletlen van benne. Enyém nemtom mien fajta de nincs power akksi nélkül, ha kicsit merültebb az akksi egyböl nemúgy megy. Szerintem hülyeség kivenni.
Hello
Mintha ezek a kérdések egyszer már felmerültek volna
Szal enyém 2005ös folytás nélkül 22LE és ahogy Fics is mondja kb 120-125-öt megy(enyémmel 120nál több nem nagyon sikerült ) ez persze gyári áttételell értendő. van hozzá egy 13as lánckerekem előre megy vele max 90-et de ugy gyorsul h besz*rsz. Az ár az 500000 Ft volt ja és rendszámos.
Nekem 2004es van és 120-125 a nagyon maximum vége, minden gyári rajta. Az utazoja olyan 80 körül van és nekem edig semmi bajom nem volt vele pedig kapja az ívet
Hello mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy egy újabb dt-nek gondolok én itt egy 2002-2005-ig milyen a teljesítménye?
A motorja megbízhato?Mennyi a végsebessége és az utazója?Ja és kb mennyi az ára egy rendszámos dt-nek(az ujab fajtának 2002-2005)?
A válaszotokat előre is köszönöm!
Hy!
Most jöttem rá, hogy az új DTről mennyire hiányzik a berugókar, 1hét állás után megprobáltam elindítani. Hát azt hittem sosem indul el az önindítóval már majdnem ott tartottam h betolom....ejj.....az első adandó alkalommal berakatok egy berugókart. Megtudná mondani valaki, hogy az mennyiben van?
Nem tudjátok honnan tudok szerválni ledes hátsóvilágítást DT-re?jah meg kicsike indexeket?
Aki tudja légyszi jelezze....köszi
De majd az lesz
Eltört a kuplung karom! Hol tudok olyat rendelni? Valami link kéne. A nagyvas.hun néztem, konkrét Dt nincs de vanak nagyon hasonlók de nem mertem megrendelni! Segítség!
Mintha ezek a kérdések egyszer már felmerültek volna
Szal enyém 2005ös folytás nélkül 22LE és ahogy Fics is mondja kb 120-125-öt megy(enyémmel 120nál több nem nagyon sikerült ) ez persze gyári áttételell értendő. van hozzá egy 13as lánckerekem előre megy vele max 90-et de ugy gyorsul h besz*rsz. Az ár az 500000 Ft volt ja és rendszámos.
Ha szabadna kérdeznem mennyiért veted?
Az lenne a kérdésem hogy egy újabb dt-nek gondolok én itt egy 2002-2005-ig milyen a teljesítménye?
A motorja megbízhato?Mennyi a végsebessége és az utazója?Ja és kb mennyi az ára egy rendszámos dt-nek(az ujab fajtának 2002-2005)?
A válaszotokat előre is köszönöm!
Nem tudjátok mennyibe és hol lehet venni Yamaha Dt80-hoz ,Gianelli Sport rezonátort.
Segítségeteket előre is köszi!
Most jöttem rá, hogy az új DTről mennyire hiányzik a berugókar, 1hét állás után megprobáltam elindítani. Hát azt hittem sosem indul el az önindítóval már majdnem ott tartottam h betolom....ejj.....az első adandó alkalommal berakatok egy berugókart. Megtudná mondani valaki, hogy az mennyiben van?
a 49ccm hogy sikerült?
gitt a 4 es?
thx!