tegnap engem cserben hagyott a kis DT.....nem akart beindulni....néha elkapta de nem indult...ott éjszakázott a havernál mert szerszámot ugye nem hordok magammal.....meg durrogot, na mondom költhetek rá megint......passatot nem tudom csinálni... ma átmegyünk érte, mondom azért csak kiveszem a gyertyát és rakok bele egy másikat, első rúgásra indult.
Hát ez hihetetlen nagyapám ilyenekkel foglalkozott de ő neki ez nem jutott eszébe meg nekem se holnap este addig rántgatom amíg szét nem jön ha nem jön szét akkor szétvágom :DDD
Akkor tisztázzuk mégegyszer mert nekem ez még mindig elég furcsa odamegyek a telóhoz a kezembe veszem meg fogom egyik kézzel vagy befogom satuba az alját megrántom és már szét is jött ennyi az egész? Erre nem tudtam rájönni fél év alatt ?
Igen, arról. Nem fújtam rá csavar lazítót, mert feleslegesnek tartottam...forog a tengely..nincs berohadva..lötyög is egy minimálisat, de megmozdulni kifelé egy csöppet sem akar...olyan mintha valami fogná.
Tudtommal a 80-asnak a blokkján nem megy keresztül ez a tengely.
Magyarul ha kiveszed a blokkot, akkor hozzáférsz a flexxel.
Szerintem ez az egy járható út a szétszedéséhez.
Miért akarod szétszedni?
Lóg a lengőkar?
amikor mi szedtük szét az etz-t, a lengővilla tengelye nekünk is be volt csöppet rohadva...nem mozdult egy milit se pedig már rátettük egy bakra és baltával csapkodtuk
amit mi cisnáltunk az az volt hogy fúróval szépel elkezdtük szétfúrni az egészet, meg így belülről szétdaráltuk, közbe meg egy vágóval baszogattuk. ja és közbe elfogyott egy flakon csavarlazító.
ez a mutatvány csupán 2 teljes nyári forró nappalba került, azt hittük megőrülünk...
Akár négyfelé...........
Magyarul ha kiveszed a blokkot, akkor hozzáférsz a flexxel.
Szerintem ez az egy járható út a szétszedéséhez.
Miért akarod szétszedni?
Lóg a lengőkar?
amit mi cisnáltunk az az volt hogy fúróval szépel elkezdtük szétfúrni az egészet, meg így belülről szétdaráltuk, közbe meg egy vágóval baszogattuk. ja és közbe elfogyott egy flakon csavarlazító.
ez a mutatvány csupán 2 teljes nyári forró nappalba került, azt hittük megőrülünk...