én inkább koleszba csövezek majd de a motorszerelésben látok még egy kis reményt, olyan ami érdekelne másba semmi remény. jó országba születtem az az igazság
amik nekünk szanaszét vannak szórva a motoron neked mindent beraktak egy helyre, van ott egy olyan cucc hogy amikor ráadod a gyújtást kattan egyet, az mi a fasz elektronikához én még tiszta hülyevagyok, jövőre csak megtanítják
na itt egy kép itt pont látszik vagy 5 dobozka, vajon melyik a sok közül? Tomi dt-én télleg elég szembetűnő sajnos az az elszineződés, de amúgy nagyon patika gép van benne vagy 3e km
hali
A dtmet már eladtam, elég rég volt mikor szereltem.
Ha jól emlékszem a teló tetején van 1 fém dugó amit egy seeger györü szerü dolog tart a helyén, seegerhez hasonló. ha ezeket kiveszed kijön a rugó. A teló alján van egy csavar azthiszem imbusz volt, azt kell kitekerni és úgy jön szét, de a két felet szét kell húzni közbe és ugy kell tekerni a csavart.
De már 2 éve eladtam a motort úgyhogy lehet hogy csak úgy körülbelül tudtam leírni, az biztos hogy egyedül nem tudtam kellet hozzá 1 segítség is.
amúgy jösz most kunmadarasra?
Jó így?
Fotózd csak le a jobb oldali hűtőrácsot szemből!
Jobb alul kell lenni egy szürke kis dobozkának, amibe 4 szál megy.
http://www.2rad-sausenthaler.d...
amúgy Tominak a kifehéredett idomokra a hűlégfúvó hasznos lehet, nem tűnik el 100%ig de nem lesz enyire szembetűnő
legalábbis nekem. lehet neked is az olajtartálynál van.
Egy kis segítség kellene!Tud valaki Vásárosnamény vagy Fehérgyarmat vonzáskörzetében jó és megbízható motorszerelőt?
A dtmet már eladtam, elég rég volt mikor szereltem.
Ha jól emlékszem a teló tetején van 1 fém dugó amit egy seeger györü szerü dolog tart a helyén, seegerhez hasonló. ha ezeket kiveszed kijön a rugó. A teló alján van egy csavar azthiszem imbusz volt, azt kell kitekerni és úgy jön szét, de a két felet szét kell húzni közbe és ugy kell tekerni a csavart.
De már 2 éve eladtam a motort úgyhogy lehet hogy csak úgy körülbelül tudtam leírni, az biztos hogy egyedül nem tudtam kellet hozzá 1 segítség is.