az alsó gyűrű alját mondod? baloldalt?
tényleg valami...
mikor kész lettem sötét volt örültem hogy mindent elpakolok, azóta meg nem néztem még.
most lehet elemezni a fotókat. :-)
sikerült előszedni pár fotót, véleményeznétek láttok-e a dugón pl. valamit ami nem egészen jó?
azonkívül hogy tiszta fekete pasztás és büdös, az előző tulaj telenyomta ezzel a vacak anyaggal mégis eresztette a vizet oldalt.
megvan a jókai téren készített HF tömi, full fém volt benne...
kaptam kis klingeritet is a henger alá azt majd kivágom, és tisztítás után mehet össze vékonyan hőállóval bekenve.
Nekem van ismerősöm aki szegeden és van aki pesten végzett a pannoniába, mind kettő azt mondta hogy nincs színvonal, nincs motor amit szereljenek, aki pesten végzett azt is mondta hogy olyan emberek is járnak oda akik nem tudják mi az a villáskulcs :) meg szerintem elég ha a mamikupára gondolunk... Ja és a pannonia befog zárni
állítólag a pannónia motorsuli jobb haverom ott végzett én is oda akartam menni de hülye agyammal mégse az lett, abba a suliba állítolag a németek tolják a lóvét és viszik is ki az embereket de csak aki jól teljesit
mink is erre az április 30-május 1. tartó partyra megyünk nem tudom h hogyan lesz ez még melyik napra érkezünk meddig maradunk stb. de az biztos h megyünk
Az egy relé lesz. Ha jól gondolom. Arra való, hogy kis árammal nagy áramot kapcsolunk, így nem a kapcsolón megy át a 10 amper, hanem a relén. Kapcsoló nem ég el, kisebb is elég. Azok szoktak kattanni egyet. 3-4-5 lábas kocka alakúak szoktak lenni.
jaja megtakarítottam a szűrőt, láncot, lemostam a gépet, gyertya csere, olajat meg még hnap veszek, a kereket is kivettem (hátul) h levakarjam a küllőkről a félport aztán ahogy rakom vissza lefordúlt a motor az emelőről de szerencsére haver pont ott volt aztán megfogta és csak szépen lefektette
és valahol olvastam hogy a közeljövőben még 12-15 ft-al emelik az üzemanyagárakat és ez a majom még egy stadiont akar épitetni a drágalátos magyar focistáknak
asziszöm bejárós , az még haggyám de ilyen benzinárak mellett, a közelmúltba is 2x emeltek ,hát mi fasz , amúgy ménk kunmadarasra , de te most melyikre mész mert tudtommal kettő is van.
tényleg valami...
mikor kész lettem sötét volt örültem hogy mindent elpakolok, azóta meg nem néztem még.
most lehet elemezni a fotókat. :-)
azonkívül hogy tiszta fekete pasztás és büdös, az előző tulaj telenyomta ezzel a vacak anyaggal mégis eresztette a vizet oldalt.
megvan a jókai téren készített HF tömi, full fém volt benne...
kaptam kis klingeritet is a henger alá azt majd kivágom, és tisztítás után mehet össze vékonyan hőállóval bekenve.
majd sasolom nagyon a DTX-et
na majd szólj ha csinázod lehet megkukkantom vasárnapon
nem tudom milyen szürke dobozra gondolsz, de még lőttem pár képet