a kézvédők egyelőre még nem eladók
úgy tűnik egy ismerősömnek kell a gumiharmónika, holnap kiderül, aztán írok hogy mi újság...amúgy én se gondoltam sokat érte. posta megvan 800ft-ból is.
Felújításhoz vettem,új tömítés garnitúrát is,de nekem csak a H.fej,és a Henger talp tömítés kell belőle..Akit érdekel a többi annak szívesen átadom persze olcsóbban....
Most vettem dugatyút a Dt125R-be...A 7000Ft-os For yamaha dugóra volt pénzem.,most rakom össze ÉS:Az a kérdésem lenne h ami benne volt dugó(vertex)azon a dugó 1ik oldalán volt 1lyuk...amit meg én vettem azon NINCS:( Ez gondot fog nekem okozni?
Reálisat? Nem akarok cigánykodni,de újonnan 3500-4500.-ba kerül.(PRO Grip) És ha tőled megvenném akkor posta költség +1700kb,,Pedi érdekelne még a gyári fehér kézvédő is......Valami csere?Van újszerű kuplung lamella szettem mert az előző dt-m hez vettem de mielőtt kicseréltem eladtam a motort....Ill,vannak zsír új yamaha robogó alkatrészeim....Vagy, motor ülés alá való zselém is van.(Motor ülésekkel és kárpitos műhelyben dolgozok):TOMMOT -nézz utána...
érdekelne hogyan forgatta el eddig a DT-t http://youtu.be/oWQNbdiyMiY jó lenne ha az enyém is forogna eddig.8-9 ezer között már érzem,hogy szenved.legalább árulhatnának hozzá fojtás nélküli elektronikát..
mit lehet tenni hogy megelőzzük ezt a fajta problémát?
(azon kívül hogy nem használom a motort )
másfelé vezetni a kábelt vagy ráhúzni valami szigetelést, zsugorcsövet ilyesmit?
eladó egy pár teleszkóp porvédő gumiharmónika, piros, gyári, hibátlan!
Illetve egy piros első tárcsa/fék védő műanyag, és egy fehér első sárvédő(mindegyik hibátlan gyári)
na akkor írom a címem 2462 Martonvásár Béke u. 45. Gyöngy Kristóf névre jöhet, az utalást a barátnőm bonyolítja majd mert nekem állitolag a bankomnál azért is kell fizetni
úgy tűnik egy ismerősömnek kell a gumiharmónika, holnap kiderül, aztán írok hogy mi újság...amúgy én se gondoltam sokat érte. posta megvan 800ft-ból is.