Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kézvédők egyelőre még nem eladók
úgy tűnik egy ismerősömnek kell a gumiharmónika, holnap kiderül, aztán írok hogy mi újság...amúgy én se gondoltam sokat érte. posta megvan 800ft-ból is.
Felújításhoz vettem,új tömítés garnitúrát is,de nekem csak a H.fej,és a Henger talp tömítés kell belőle..Akit érdekel a többi annak szívesen átadom persze olcsóbban....
Most vettem dugatyút a Dt125R-be...A 7000Ft-os For yamaha dugóra volt pénzem.,most rakom össze ÉS:Az a kérdésem lenne h ami benne volt dugó(vertex)azon a dugó 1ik oldalán volt 1lyuk...amit meg én vettem azon NINCS:( Ez gondot fog nekem okozni?
Reálisat? Nem akarok cigánykodni,de újonnan 3500-4500.-ba kerül.(PRO Grip) És ha tőled megvenném akkor posta költség +1700kb,,Pedi érdekelne még a gyári fehér kézvédő is......Valami csere?Van újszerű kuplung lamella szettem mert az előző dt-m hez vettem de mielőtt kicseréltem eladtam a motort....Ill,vannak zsír új yamaha robogó alkatrészeim....Vagy, motor ülés alá való zselém is van.(Motor ülésekkel és kárpitos műhelyben dolgozok):TOMMOT -nézz utána...
képet már csak holnap tudok rakni, addig esetleg nézd meg pár képemen van amelyiken látszik motorom.
Árat mondj rá te. Egy reálisat
dede
hali
Az olajat milyen gyakran kellene cserélni, csak mert nézegettem a kis könyvét és 24ezernél írja, de ez valahogy nem akarom elhinni.
hát nem is tudtad? GÖRBEORRÚ ZSIDÓ GYEREK VAGYOK
a sárvédőt nem velem bizniszeled el?
érdekelne hogyan forgatta el eddig a DT-t http://youtu.be/oWQNbdiyMiY jó lenne ha az enyém is forogna eddig.8-9 ezer között már érzem,hogy szenved.legalább árulhatnának hozzá fojtás nélküli elektronikát..
Heló a gumi harmónika érdekelne tudsz képet küldeni,v ide felrakni+árat?köszi
Van ez a flexibilis drén cső.
Hosszába felvágod.....ráfejted.
Én inkább a váznyaknál vezetném el, mint az R-es típusoknál...
mit lehet tenni hogy megelőzzük ezt a fajta problémát?
(azon kívül hogy nem használom a motort )
másfelé vezetni a kábelt vagy ráhúzni valami szigetelést, zsugorcsövet ilyesmit?
Szia bagyinka. Nézd meg az emailedet.:-))
Be kell dobni a beugrót, ami 30 ropesz, plussz a barátnődet.......
Hali új vagyok.

Bevesztek a csapatba xĐ ?
4hónap 2nap pedig csak bedobták egy borítékba és elrakták valami polcra
Még ha rajtuk múlna, se...
szerintetek ha 14-éig van bevonva a jogsim ami szombat, és én pénteken bemegyek hogy kérem szépen vissza, akkor visszafogják adni 1 nappal előbb?
van bankod?
nem szar...
eladó egy pár teleszkóp porvédő gumiharmónika, piros, gyári, hibátlan!
Illetve egy piros első tárcsa/fék védő műanyag, és egy fehér első sárvédő(mindegyik hibátlan gyári)
na akkor írom a címem 2462 Martonvásár Béke u. 45. Gyöngy Kristóf névre jöhet, az utalást a barátnőm bonyolítja majd mert nekem állitolag a bankomnál azért is kell fizetni
Ááááááá faszt.
Csak ráhibáztam.
Millió meg egy dolog lehetett volna.
Az segített kicsit, hogy leírtad bal kanyarnál......
Az nincs sajna....