DT125R, DT125RE, DT125X, DT125LC, DT125LC2 én ezeket tudom 25ösök közül...a kisebbek közül van DT80LC, DT80LC2, meg talán sima DT80...de a kisebbeket én nem vágom azt majd hozzáértő megmondja
Szia figyelj csak. Adj egy címet feladom vagy 500ft a posta. Azt én kifizetem. Te meg majd elutalod a pénzt jó úgy? Mert ha utánvét akkor alapból 1690 a posta. Úgy sok.
Sziasztok, szép estét.
Valaki leírná azokat a dt típusokat amiket manpság használunk?
Ilyesmikre gondolok: 125R 125X 80 stb.
Mert ha ezek meg lennének akkor haladna a weblap.
hali
Sikerült valamennyire "behangolni" a motort, de nem a legjobb. Azt szeretném kérdezni h egészséges e ha a levegőcsavar tövig be van hajtva mert így a legjobb ha kijjebb hajtom egyből fullad, a hűtővíz tócsa mennyire jelent "jó" dolgot, nálam egy jó megfuttatás után maga alá csinál.
Állapotfüggő Krisz! Vehetsz ilyet, mert alapból ezek is jók, ha megfelelően szervizelik és jól bánnak velük. 87-ért nem tudom mit lehet venni, ha közel van érdemes megnézni, ráalkudni stbstb, de lehet ezért a pénzért nem biztos, hogy jó állapotban van.
Üdv srácok! Dt 125 megbízható motor? Van fent egy 87 ezer jó magyar forintért és azon agyalok hogy veszek egyet...azt írják hogy elsőre indul,jön megy....jó gépek ezek?
Üdv!
a képesmotoron van egy hirdetés, ami nemrég lett feltöltve Dt125r, supermoto szettel, felújítva és szépen átalakítva pályára.
szerintetek mennyit ér a motor kb?
Valaki leírná azokat a dt típusokat amiket manpság használunk?
Ilyesmikre gondolok: 125R 125X 80 stb.
Mert ha ezek meg lennének akkor haladna a weblap.
Sikerült valamennyire "behangolni" a motort, de nem a legjobb. Azt szeretném kérdezni h egészséges e ha a levegőcsavar tövig be van hajtva mert így a legjobb ha kijjebb hajtom egyből fullad, a hűtővíz tócsa mennyire jelent "jó" dolgot, nálam egy jó megfuttatás után maga alá csinál.
Mindkét motor nagyon szép amit belinkeltél :)
Lehet meg is nézem majd őket
Erre gondoltam...persze írni bármit lehet,képen is csilloghat egy romhalmaz...Lásd az én esetemet
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
http://www.kepesmotor.hu/yama
h...
a képesmotoron van egy hirdetés, ami nemrég lett feltöltve Dt125r, supermoto szettel, felújítva és szépen átalakítva pályára.
szerintetek mennyit ér a motor kb?