Hallottam már erről a kecskeméti robogós napról és az egü weekend-ről is de nem tudom mikor vannak ezek az események (kioktathatnál) , amúgy persze ha mész Kecskemétre akk összefuthatunk, biztos jó program ez a nem robogós népnek is
Én is így emlékszek. :D
Mellesleg ma már meg volt a tavaszi nyitó túra jót csapattam ebben a csodás napos időben, mellesleg szél is alig volt, a gép jól ment. Összesítve jó kis tavasz nyitó túra volt ez a mai :D
Egy kis kép
Ömm, azt mondtad a vidiben amíg nem volt ülés jó volt. Én arra tippelnék hogy így kevesebb levegőt kap mivel az ülés alól szívja a levegőt a picike lehet ezért fullad be hirtelen nyélgázra.
De ez csak tipp :D még csak tanulom az ilyesmit
Sziasztok olyant kérdeznék hgy hol van a dt-é a motor olaj le eresztö csavar mert hajtomü olajat cserélnék rajta de nem találom hol kell le engedni ...köszi....
Szasztok! Ha teszek fel vidit mért nem teszi ki közösbe hogy mindenki lássa ne csak én? Mert a fos robogót tettem fel amivel már nem biirok. Aztán már segiitség kéne
nemtudjuk úgy összehozni hogy mindenkinek jó legyen....
Szabi te Kecskemétre mész majd robogós napra? ha máshol nem is jön össze dt-tali ott legalább aki közelvan hozzá összefuthatnánk, vagy egü még nem tudom hogy hova megyünk
Én használtam már (for yamaha dugót ill ambikát is)De nem valami faszák ha jól sikerül a fúrás és ügyesen használod beválhatnak..De ez a te motorod képe?Milyen karbi van ezen?Mert én úgy tudtam hogy ezek mikuni síktolattyússal jöttek ki,de a tieden nagysúberosat látok..
Üdv nektek! Henerfejtömítést szeretnék csináltatni a a DT-hez (125-r) Alumínium vagy klingerit tömítés a nyerő? És hány mm-vastag legyen? A segítő válaszokat köszönöm! Szépnapot!
Szegedi vok, pályán 200km bár akkor többet kajálna szóval má lőttek a 4l fogyasztásnak ja meg a visszaút, egyből 10e az égész oda vissza plusz még talin min 5e elmenne tehát Levinek igaza van 15e körül jönne ki
Mellesleg ma már meg volt a tavaszi nyitó túra jót csapattam ebben a csodás napos időben, mellesleg szél is alig volt, a gép jól ment. Összesítve jó kis tavasz nyitó túra volt ez a mai :D
Egy kis kép
De ez csak tipp :D még csak tanulom az ilyesmit
Le sem játssza.......
Szabi te Kecskemétre mész majd robogós napra? ha máshol nem is jön össze dt-tali ott legalább aki közelvan hozzá összefuthatnánk, vagy egü még nem tudom hogy hova megyünk