Üdv nektek! Henerfejtömítést szeretnék csináltatni a a DT-hez (125-r) Alumínium vagy klingerit tömítés a nyerő? És hány mm-vastag legyen? A segítő válaszokat köszönöm! Szépnapot!
Hali!
Eladnám '78-as évjáratú Yamaha IG3 típusú motoromat (szerintem DT)
Külön olajozásos,4 sebis,gianelli tuning rezóval.Jelenleg nem működik mivel tankot,benzincsapot,karburátort kellene takarítani.
Gyújtásnál pár vezeték szét van csúszva de előtte volt szikra.Blokkja ránézésre megegyezik az Rd-vel.
Nem sokat láttam belőle itthon,nagyon feelinges gép :)
Szia. Az enyémben Okóberr óta van egy Asso Werke dugó.70 ccm, ami valójában 73ccm, minacrom ötvözetü dr vashengerrel együtt.
Nagyon szépen,nyomatékosan megy alul.elég jó a gyorsulása,a végét még nem tudom mennyi,de nem is ez a lényeg,hanem,hogy normálisan közlekedve mennyit fog elmenni.Egyébként az egész cuccos 50 ropi volt,szereléssel együtt.
most így kapásból azt mondanám hogy az első legalább 2 mérettel kisebb ránézésre, azt közbe egyforma a hátsóval
én hátra 130/70-es gumit szeretnék vagy vmi hasonlót max 120/80-as...előre meg lehet marad egyelőre ez...
egyébként majd még ittott lefestegetem, lekarbonozom, rámegyek kicsit a dizájnra, nagyon fasza lesz már látom
96-os DT125-R-hez keresek hengert és hengerfejet! akinek van eladó jelezze! előre is köszönöm!
üdv
Eladnám '78-as évjáratú Yamaha IG3 típusú motoromat (szerintem DT)
Külön olajozásos,4 sebis,gianelli tuning rezóval.Jelenleg nem működik mivel tankot,benzincsapot,karburátort kellene takarítani.
Gyújtásnál pár vezeték szét van csúszva de előtte volt szikra.Blokkja ránézésre megegyezik az Rd-vel.
Nem sokat láttam belőle itthon,nagyon feelinges gép :)
Nagyon szépen,nyomatékosan megy alul.elég jó a gyorsulása,a végét még nem tudom mennyi,de nem is ez a lényeg,hanem,hogy normálisan közlekedve mennyit fog elmenni.Egyébként az egész cuccos 50 ropi volt,szereléssel együtt.
-Ugyanaz.:Yamaha DT 125 R, R H, R N, RE, X, RE MX
-LC-s speciel külön van, de mellette van ugyanúgy vagy 8 fajta motor, amibe mondjuk az R sajnos nincs benne.
én hátra 130/70-es gumit szeretnék vagy vmi hasonlót max 120/80-as...előre meg lehet marad egyelőre ez...
egyébként majd még ittott lefestegetem, lekarbonozom, rámegyek kicsit a dizájnra, nagyon fasza lesz már látom
na meghát egy láncszett se árta mert ez már nagyon gyatya állapotú
szerintem a hátulján kéne ültetni pár centit meg egy sm sárvédő, gumik és kész is fasza lett nagyon
Karbiban szerintem nincs olyan nagy különbség h ne passzoljon egy tűszelep.