van olyan hogy válasz gomb :) nézzétek hogy kinek válaszoltak mert össze-vissza írtok
a járatás meg 125r nél legalábbis nem km-ben van megadva, én pl 800km után éreztem hogy most már fasza, addig kell járatni amíg érzed hogy jó, nem x km....
Én ugyan ebben a cipőben járok..Nekem a for yamahát ajánlották Dabason a yamaha Surman Márkaképviseletben is....6500ft-+3400 a tűgörgő ami viszont prox márkájú...De sok dt-s írta,hogy ők már 20ezer km-eket,elmentek ezzel a (gagyi)dugóval és sokat kibírnak...Én a héten rendelem meg..cak pakk 10ből megvan...
450-500 km van benne kb. De ugye ezt nem lehet pontosan meghatározni menyit kell járatni mivel nem eredeti alkatrészek,de már a henger nem "forr" hanem olyan hőmérsékleten van ami jó . De mondtam már hogy a többibe van erő:D
cső all! Légyszi segitsetek nem jutok dűlőre ezzela fos robogóval. Vidiben le van irva minden. Am azé irok rövid iiiii-t mert régi a billentyűm merta másikat szétvertem idegbajban.xd Léhgyszi segitsetek.
Rakj hátra nagyobb fogaskereket, 49-eset és ki fogja forgatni, az 5esnek nagy az az áttétel már régen... El se tudja érni azt a fordulatot ahol van ereje. Enyém a 13/49-cel megy 80at. A hetvenes polini hengerrel 15/49-cel(kb olyan mint a tied most) mentem majd 100-at. Az 50es henger nem dolgozik azon a fordulaton. Bár az a 65-70 nagyon kevéske ehhez az áttételhez 5.ben... nekem a 13/49-nél az még a 4.ben forog. A 15/49-cel még 3.ban kipörgött 65ig.
Áhh :D Csoda egy motor! Ilyenem volt, csak kicsit átfaragva. Az a gia kipu honnan van rá? Te vetted, vagy rajta volt? Bele van ütve valahova a rezonátorba hogy gianelli? Vagy csak a végdob a gia?
Remélem,hogy nincs,de nem így kéne mennie,max 100,lejtőn 110 a vége,és 7000-ig is max 2-ben pörög el. Mit csináljak vele? Most lett fúratva,dugó gyűrű,minden...
Olyan kérdésem lenne felétek hogy mivel új dugót kell vennem a DT-be (és a jelenlegi meg a várható üzemanyagárakat figyelembe véve nem szeretném ha a közeljövőben esetleg cserélni kéne és újra bejáratni) milyet érdemes szerintetek? Ez a "for"-os dugattyú nagyon szar? Vagy ár/érték arányban jó? Ki mit ajánl? :) Előre is köszi a segítséget! :)
Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok. Az van ,hogy olyan 400 km járatás mér megvolt és kb már jó.Nemrég említettem h nem forogja ki az 5.-et,de pár napja edzésre mentem és kifogtam pont egy utánfutós autót ami nem ment olyan gyorsan csak a megengedettel kb. Mivel mögötte mentem olyan 10 méterre nem volt akkora menetszél így ki tudtam forgatni 5.-ben is . így olyan 65-70 volt de lehet még ment volna kicsit de nem szeretem kínozni. A fogaskerekek is újak és a lánc is(13/42 az áttétel). Szerintem többet kéne mennie ekkora áttétellel. Mi lehet a baj? (DT 50 MX 1991 kb)
Hello! Nekem DT125R-em van. Olvastam valami elektronikai folytásrol,az hogyan működik,mit kössek hova? És még milyen folytások lehetnek a DT-ben,mert alig akar menni :S
eladó lett FEHÉR első sárvédőm DT125R-re...tökéletes állapotú, fekete műanyag toldással hogy ne koszolja a blokkot annyira...surgőős! supermoto sárvédőt vennék helyébe!
a járatás meg 125r nél legalábbis nem km-ben van megadva, én pl 800km után éreztem hogy most már fasza, addig kell járatni amíg érzed hogy jó, nem x km....
Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok. Az van ,hogy olyan 400 km járatás mér megvolt és kb már jó.Nemrég említettem h nem forogja ki az 5.-et,de pár napja edzésre mentem és kifogtam pont egy utánfutós autót ami nem ment olyan gyorsan csak a megengedettel kb. Mivel mögötte mentem olyan 10 méterre nem volt akkora menetszél így ki tudtam forgatni 5.-ben is . így olyan 65-70 volt de lehet még ment volna kicsit de nem szeretem kínozni. A fogaskerekek is újak és a lánc is(13/42 az áttétel). Szerintem többet kéne mennie ekkora áttétellel. Mi lehet a baj? (DT 50 MX 1991 kb)
válaszokat előre is köszi