Üdv minden kedves fórumozónak!Olyan kérdésem lenne hogy miért nem indul a mocim hidegen?(Dt 80 LcII)üzem melegen pöcc röff,meg ha 1 kicsit melegebb az idő de 5 fok alatt kb hiába rugdosom nem indul sehogysem (hülye és érdemtelen válaszoktól kérlek kíméljetek!)
Epekedve várjuk a cikket a szerelésről, fotókkal tűzdelve......
Mellesleg ez a legjobban látogatott Yamaha DT oldal a neten, sőt talán még márkán belül is.......
Neki se álj ha így álsz neki -,- 5-6e FT os dugo tudod te mi az?:D Kilincs az ajtón... olyan anyagból... de ha akarod hogy legyen egy full blokkszéthuzásod,vegyél új Henger,Főci,Dugót akk rakd bele nagyonszívesen :)
A dt-m most fogom felújítani..(Dugó -fúrás)Ha a 6-8 ezer forintos dugattyút veszem meg bele az hamar szétmegy?,Valaki irhatna tapasztalatot,,Nem akarok prox-ot venni 20on ezrekért...
soksok hét után végre sikerült nekiállni és lehúztam a hengerfejet meg a hengert a gépről
80 LC2
lesznek fotók és reményeim szerint cikket csinálok
mert senki nem hajlandó egy jó YamaDT oldalt alkotni...
szal coming soon a leírás egy hengerfej tömítés cseréről.
továbbá úgyis lesznek kérdéseim pl a hengertalp alá valszeg elég lesz egy jó tömítőanyag, van is elképzelés de majd kérdezek melyik a jó amit ajánlotok.
:-)
üdv W.
Én már a Cdi-re gondolok mert a szelepet belőttük teljesen mozgatja meg minden tökéletes !
Viszont egy német fórumon kutatgattam és ott is volt egy két ember akinek ilyesmi tünetek voltak és ők azt írták hogy ez lehetséges hogy cdi :O
56865 Hsz:
Ne építsetek SM-et!
Szar a kanyarodás vele, nagyon szitál nagy tempónál.
Semmi értelme.
Mellesleg a Senda kerék 50-eshez van kitalálva.
Én sem építenék még egyszer.
Sok vele a sz@pás, mire kiforrja magát.
Hali.Debrecenben PL.elvittem a DT huzatát egy kárpitoshoz.Mondom neki/egy fiatal srác/hogy tesókám ez max holnap du.16-ra kellene.Ez volt 13.-kor.Ja és a Yamaha feliratot is bele kellene varázsolni a régiből.Szívta a fogát,de azt mondta meglesz.Másnap 16-kor megyek,gyönyörűen áthúzva,csili-vili minden.Leperkáltam a 7 ropit aztán goooo!.csak ajánlani tudom mert nagyon korrektek./Alma utca 18/További szép napot mindenkinek
Mellesleg ez a legjobban látogatott Yamaha DT oldal a neten, sőt talán még márkán belül is.......
Ajánlom figyelmedbe korábbi Galériád....
80 LC2
lesznek fotók és reményeim szerint cikket csinálok
mert senki nem hajlandó egy jó YamaDT oldalt alkotni...
szal coming soon a leírás egy hengerfej tömítés cseréről.
továbbá úgyis lesznek kérdéseim pl a hengertalp alá valszeg elég lesz egy jó tömítőanyag, van is elképzelés de majd kérdezek melyik a jó amit ajánlotok.
:-)
üdv W.
Viszont egy német fórumon kutatgattam és ott is volt egy két ember akinek ilyesmi tünetek voltak és ők azt írták hogy ez lehetséges hogy cdi :O
nem !
Na mi van azzal a szarral?
Kiforog már?
Ne építsetek SM-et!
Szar a kanyarodás vele, nagyon szitál nagy tempónál.
Semmi értelme.
Mellesleg a Senda kerék 50-eshez van kitalálva.
Én sem építenék még egyszer.
Sok vele a sz@pás, mire kiforrja magát.
Apuci neked mi a véleményed az sm kerekekről ?
Én is szeretnék az enyém alá csak nem tudom hogy mennyire válnak be..
Én mnég nem találkoztam ekkora kúposságú dugóval.