Ha rece sincs a tengelyen, és nem a méretkülönbség miatt forog el, akkor meg rakd fel a kart és egy izmos fúróval fúrj bele helyet egy éknek. Lelazítod a kart és a furatnál kicsit nagyobb rudat, csavart beleteszel és úgy húzod meg a kart. Ha kell kép lerajzolom. Ez jobb a hegesztésnél, mert könnyen le lehet szedni.
Sziasztok, a következő lenne a kérdésem.Ha yamaha dt 125-ről átnyergelek a yamaha dt 80-ra(jogsi hiánya miatt).Nagy lenne a különbség?Fogyasztás,erő... sokkal gyengébbek.Vagy esetleg 50-re, de ennél félek egy felnőt ember alatt csak kínlódik.Véleményeket kérnék,köszi.
dede nagyok, 18colosak viszont ha úgy veszem teljesen ingyen voltak
aztán ha majd lesz fokozatosan pénz jöhet a 17es ráf, gumi, küllőzés...a fék, villa meg már megvan arra nem kell pluszba költeni...
ha prosztó lennék asszondanám,hogy Hegesztótrafót nekijje De mivel nem vagyok,azt ajánlom,hogy trombitalamezből vágj egy csíkot a tengely köré és úgy tedd rá a berukart.ha nincs trombilemezed,akkor sörösdobozból is tudsz alkotni.De előtte feltétlen idd ki a sört. A trombita lemez azért jobb,mert erósebb.Hegesztő,vagy csapágyboltba,vagy olyan üzletben tudsz venni,ahol faipari szerszábokat árulnak.Remélem tudtam segíteni.
Hello mindenki!
van egy 50es yamaha dt-m most vettem hozzá berugókart.
de ha felrakom és teljesen ráhuzom akkor is elforog a tengelyen.
Ilyenkor mi a teendő?
amúgy milyen olajat ajánlotok a hajtóműbe? (125R-be ha ez számít)
aztán ha majd lesz fokozatosan pénz jöhet a 17es ráf, gumi, küllőzés...a fék, villa meg már megvan arra nem kell pluszba költeni...
Konkrétan a csatiból kijövő drótok be vannak pasztázva, szóval azt nem tudom megmutatni a képen.
van egy 50es yamaha dt-m most vettem hozzá berugókart.
de ha felrakom és teljesen ráhuzom akkor is elforog a tengelyen.
Ilyenkor mi a teendő?