nekem for yamahás hányás van a motoromba 9700 km óta tökéletesen működik vele.....még csörögni se csörög benne....és én nem is kímélem a motort....aszfalton járok csak fele...és a rezó miatt az órát leforogja... de tényleg szar a for yamaha. előző for yamahás dugának is azért lett baja, mert rosszul raktam össze, nem lett derékszögelve...
EREdeti gyári yamaha dugó eladó, második túlméret, gyűrűkkel csapszeggel zégerrel! 2000 km-t ment garantáltan hibátlan a termék
10000ért vihető
hétvégén teszek fel képet
nőt nem kell megnyugodhatsz
csak szeretem kikérni a nálam okosabbak többet tudók illetve tapasztaltabbak véleményét!
én a helyedben boldogan válaszolnék minden kérdésre itt a fórumon mert ahogy elnézem te vagy az egyik ember akinek ezen a téren sok tapasztalata van, szerintem annál jobb érzés nincs a világon hogy kikérik az ötletem és esetlegesen be is válik!
EGY SZÍVSEBÉSZT NERM KÉRDEZHETEK MEG EBBEN AZ ÜGYBEN.
azért kérdezek hogy felesleges munkát és időt spóroljak magamnak ennyi
Semmit.
Én már rég megvalósítottam volna, mint ahogy meg is valósítottam sokmindent, és most ne a nagyképűségre asszociálj.
Itt rágódsz már rajta hetek óta.
Vastagfalú szöveterősítéses vízcsöveket közé, a toldásokhoz, így a rezonanciát nem veszi át a hátsó dob.
Kurvára nem látszik, mert az oldalidom eltakarja.
2 féle rezód van?
Akkor mindkettővel kipróbálni, és amelyikkel jobban muzsikál, az lenne a megtartós.
Ha esetleg Nő ügyben is ilyen bizonytalan vagy, szólj lemegyek szívesen bejáratni.....
annak készül...szép lassan lépésről lépésre...a lényeg már megvan, már csak egy garnitúra gumi kéne...de az a drága dolog...szóval az majd nyáron:) addig félig enduro-félig SM :D
AMUGY MEG ÉN ELŐBB BELETENNÉM AZ ENYÉMBE EZT A HASZNÁLT DUGÓT MINT EGYESEK A FOR YAMAHÁS HÁNYÁST
10000ért vihető
hétvégén teszek fel képet
csak szeretem kikérni a nálam okosabbak többet tudók illetve tapasztaltabbak véleményét!
én a helyedben boldogan válaszolnék minden kérdésre itt a fórumon mert ahogy elnézem te vagy az egyik ember akinek ezen a téren sok tapasztalata van, szerintem annál jobb érzés nincs a világon hogy kikérik az ötletem és esetlegesen be is válik!
EGY SZÍVSEBÉSZT NERM KÉRDEZHETEK MEG EBBEN AZ ÜGYBEN.
azért kérdezek hogy felesleges munkát és időt spóroljak magamnak ennyi
Én már rég megvalósítottam volna, mint ahogy meg is valósítottam sokmindent, és most ne a nagyképűségre asszociálj.
Itt rágódsz már rajta hetek óta.
Vastagfalú szöveterősítéses vízcsöveket közé, a toldásokhoz, így a rezonanciát nem veszi át a hátsó dob.
Kurvára nem látszik, mert az oldalidom eltakarja.
2 féle rezód van?
Akkor mindkettővel kipróbálni, és amelyikkel jobban muzsikál, az lenne a megtartós.
Ha esetleg Nő ügyben is ilyen bizonytalan vagy, szólj lemegyek szívesen bejáratni.....
Az első 80/100-21
hátsó 110/100-18
kellene: előre 21es bármilyen méret
hátra minimum 110es max.120-as
1234