igaz, ez 15-ös méret, de egy 16-os se sokkal drágább...nézelődtünk mikor vettük a gumikat...azon felül már nem tudom...de most főleg motorról van szó...szerintem a DT-re nem kell egy 30-40 ezres gumi...
15" és azalatt annyiért márkás gumik vannak, de véletlenül jól állna az autón egy 16os szett, és máris 40től indulnak a gumik, pedig csak 2,5 centiről beszélünk
Eddig nekem 2x volt olyan bajom ami miatt mentő kellett...közel a mentőállomáshoz, ezért gyorsan kiértek...de láttam már durva mulasztásokat sajnos..és eléggé elszomorító
nekem eddig 3* volt komolyabban dolgom mentősökkel, ebből 2* engem vittek ,egyszer pedig egy elég hülye helyre 2 felu közé egy dombtetőre kellett hívnom őket, és mindháromszor nagyon hamar kiértek. bár nyílván szerencse és a körülmények is eléggé bejátszanak a dologba
de az valszeg jó is, régen én is vettem ilyen pár ezer forintér gumikat a motorra aztán büszke voltam magamra ,hogy nem 15-18 volt egy hátsó gumi rá csak 3. Majd amikor lett rajta egy vadi új akkor jöttem rá ,hogy azé az nem rossz, szóval motorra szerintem lehetőleg csak újat!
Az autó már egy más kérdés, de ott is ég és föld a használt és az új gumi, ezt tapasztalatból mondom!
szar helyről veszed...meg túl nagyok az elvárásaid...nekem eddig a 15-20 ezres gumi is tökéletesen megfelelt..pedig hazsnálva van...Gabinak a DRZ-re is jó a 15-20 ezres..akkor miről beszélünk?
nekem eddig 3* volt komolyabban dolgom mentősökkel, ebből 2* engem vittek ,egyszer pedig egy elég hülye helyre 2 felu közé egy dombtetőre kellett hívnom őket, és mindháromszor nagyon hamar kiértek. bár nyílván szerencse és a körülmények is eléggé bejátszanak a dologba
de ne kelljen őket hívni!
jaja, csak mint témához kapcsolódó gondolat ,tettem hozáá
Az autó már egy más kérdés, de ott is ég és föld a használt és az új gumi, ezt tapasztalatból mondom!