Hali
Nekem az új szériás gép van.
Kűlsőre szebb lett szerintem (ízlések és pofonok) viszont a műanyag idomok minősősége lehetséges h rosszabb mint elődjeinek ezt csak abból gondolom h sok képet láttam pár éves dt-ket kifakult, elszineződött idomokkal, a fordulatszámmérőt kispórolták, ami a folytást illeti szinte egyikben sincs már benne állítólag a pár ezres szerviz után kiiktatják (egy kábel testeléséből áll, a folytás inkább a bejáratás miatt van, h a leghülyébbek se hajthassák szét) amúgy a folytással 90-et megy.
Hát most éppen sokat kap 85 ös-90 es fúvóka van benne 65 ös sel kevesett kapot de nemakarok tovább találgatni fuvókaméretekkel azért kérdeztem meg hogy egy 75 ös jólenne?
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni ,hogy mi a véleményetek a 2004-es dt 125re-ről,van olyan jó mit az előző széria?
Futóművileg,motorilag változott rajta valami?
Köszi
Üdv
Én nem sajnálom hogy rozsdás lesz, mert legalább szedhetem szét kicsit barkácsolni. Szeretem szerelgetni, újítgatni Kicsit tartok a gumitól, mert a hátsó 110/100-as és olyan széles mint a sárvédő toldat. Remélem a rend őreinek nem lesz szembetűnő a vastagsága 3.ban még elforgatta a hátulját a hóban, pedig hátul ültem rajta
Menyit eszik 100 km-en?
Köszi
Üdv Bálint
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Nekem az új szériás gép van.
Kűlsőre szebb lett szerintem (ízlések és pofonok) viszont a műanyag idomok minősősége lehetséges h rosszabb mint elődjeinek ezt csak abból gondolom h sok képet láttam pár éves dt-ket kifakult, elszineződött idomokkal, a fordulatszámmérőt kispórolták, ami a folytást illeti szinte egyikben sincs már benne állítólag a pár ezres szerviz után kiiktatják (egy kábel testeléséből áll, a folytás inkább a bejáratás miatt van, h a leghülyébbek se hajthassák szét) amúgy a folytással 90-et megy.
Üdv
Azt szeretném kérdezni ,hogy mi a véleményetek a 2004-es dt 125re-ről,van olyan jó mit az előző széria?
Futóművileg,motorilag változott rajta valami?
Köszi
Üdv