nekem csonkitani is kellett egy kicsit mert az oldalidom matrica átlógott a tankra DE HÁLISTENNEK NEM SZEMBETŰNŐ H LEVÁGTAM SŐT NEKEM IGY JOBBAN TETSZIK a képen be is jelöltem
a tuloldalon meg lemaradt az idommatricán a lyuk helye de oda csak egy félkört kellett vágni :)
sajnos nem kevés utómunka volt vele haver is onnan rendelt és én matricáztam és marhára nem ott voltak a kivágások ahol kellett volna (dt125r)-re lett csinálva.
Kristóf mennyiért adnád a gumit? Engem lehet hogy érdekelne. Nekem is jó volna egy hátra. Ha gondolod esetleg lenne egy 21 es metzeler em 70%-os cserébe.
george design, Ajka ott csinálnak nekem amiket láttok képeket a mocirol azon már az onnan passzolt matrica volt MONDJUK VOLT VELE EGY KIS UTÓMUNKÁM AMINEK NEM ÖRÜLTEM
Sziasztok! van egy yamaha dt 80-as motorom és a berugókar egyszerűen magátol lecsűszik a lábtámláig! semmi erő nincsenn benne!.. betolásra egyböl indul de megrugni egyátalán nemlehett! az miért lehet, hogyan lehet javítani?:)előre is köszi!:)
Hülye én sem vagyok, és nem vagyok a pénztárcám ellensége ,nem rögtön cibáltam a bajuszt.... volt már vagy egy ezres a mociba.... dolgozoba jártam vele és utána pihent de már ráfért hogy meghúzassam kicsit.... jó ideje nem ment azóta mert csak áll a garázsba, és szerintem még ráférne némi járatás.... sajnálom mert szerettem... de nincs helyem ithon tárolgatni... és mivel a munkahelyem is megszűnt a pénz sem jönne rosszul... csakis ezért adom el...
gumizás az kb 10 perc pláne ha nem valami kemény régi szar gumi, amugy meg már gumishoz sem vinném, leverte a krómot róla szerintem feszítő vassal adott neki aztán látszanak a karmolások a felnimen, inkább megcsinálom én otthon, rongyal mindig körbetekerem hogy még véletlenül se karcoljam meg
a tuloldalon meg lemaradt az idommatricán a lyuk helye de oda csak egy félkört kellett vágni :)
Werkstatt--Tuning--Rezonanz
Valakik kipróbálta már? hasznos, érezni valamit?
Szeritnetekmennyiért csinálnák meg nekem a másik oldalra ezt a matricát ?
Választ előre is köszi, a motor saját !
Van itthon annyi hogy még kitart vagy 10 évig:)