Még nem nagyon néztem, de most kutattam a neten és lám nézem hogy ennek van egy rácsavarója (ami nekem nincs, emiatt csúszhat ki) amit arra a bizonyos menetes csőre lehet rácsavarni.
Sziasztok, jó estét mindenkinek!
Most hogy télre elraktam a dt-t a nagy havazás végett elkezdtem átnézni mit kell javítani ilyesmik. A legfőbb gondom a kilométer spirál. Bizonyosan ahol az első keréknél belefut a foglalatjába ott nekem csak egy menetes cső van amibe csak lazán belefut. Egy a probléma ha benne van rendesen akkor megy az óra de általában egy kanyar után kiugrik és emiatt nem mér semmit. Próbáltam házilag megoldani szikszalag ragasztó, de az endurózás végett pár perc alatt megadja magát.
Valaki nem tudja hogy hol lehet ilyen befogadót venni vagy egy egész km mérő agyat?
Üdv.
Hello azután érdeködök hgy épp dugattyut cserélek s egy barátom ajánlot hgy prox dugot vegyek mert jó én nem ismerem a márkát szal hgy érdemes kicserélni ....jó minöségü...?
mert hátul sokkal nagyobb gumi van és így nem bírja kiforgatni a 6.-at! ha egyel kisebbet teszek, jobban fog gyorsulni meg kiforgatja a 6.-at is(ergo több végsebesség) ...remélem
Ha esetleg jösztök majd Hajdú-bihar megyébe szóljatok:))
Nem próbáltam még a kiput, iszonyat hideg van meg befúj a hó a garázsba:S majd ha jobb idő lesz megnézegetjük
Most hogy télre elraktam a dt-t a nagy havazás végett elkezdtem átnézni mit kell javítani ilyesmik. A legfőbb gondom a kilométer spirál. Bizonyosan ahol az első keréknél belefut a foglalatjába ott nekem csak egy menetes cső van amibe csak lazán belefut. Egy a probléma ha benne van rendesen akkor megy az óra de általában egy kanyar után kiugrik és emiatt nem mér semmit. Próbáltam házilag megoldani szikszalag ragasztó, de az endurózás végett pár perc alatt megadja magát.
Valaki nem tudja hogy hol lehet ilyen befogadót venni vagy egy egész km mérő agyat?
Üdv.
Fórumtársak, szerintetek feldobná a motor, ha ráfaragnék egy ilyen szettet?
http://parilla.hu/images/honda...
Azért a hondás és nem yamahás, mert piros-fehér a moci. 17 ropi amúgy a szett, a yamahás is.
http://parilla.hu/images/yamah...
Nem próbáltam még a kiput, iszonyat hideg van meg befúj a hó a garázsba:S majd ha jobb idő lesz megnézegetjük
ha valaki tud szolgálni infoval annak megköszönném