felőlem bejöhettek mert én úgyis ilyen feledékeny bogóc vagyok,akkor legalább bejönnétek értem mert majd innen a fórumról is majd megint eltűnök, ugyanis valamikor hónapokig fel se nézek. tudom öreg hivaaa
Onan vettem a détét, pestről ahogy beérsz a 7 esen a községbe rögtön jobb oldalt van egy ilyen autómosó vagy mi, benn állna teherautók kamionok mindenfélék. Onnan való a drága
este hoztam onnan haza, úgy hogy ez volt az első váltós gépem
Mi egyszer ezt bejátszottuk. délután le velence, kempingi faházban alvás, majd a két állat haver kitalálta másnap délbe, nem megyünk le balcsira? .... jó menjünk
Siófokra lementünk, majd ettünk egyet a mekdonászba és gó haza. Nagyon csúnyán szétültem a hátsóm
én inkább egy olyat preferálnék, hogy délután találka velencén, ott pl. abban a kempingbe megszállni, este tűzrakás, nemes italok elfogyasztása, majd négykézláb a házig ,és másnap haza
NA EMBEREK, ha már ilyen pörgős az oldal... lassan itt van május kéne most már dt találkozó, nemde? Velencei-tó aztán Balaton kerülés... ahogy nézegettem elég jó áron lehet sátrazni. 2 nap alatt úgy gondolom hogy kényelmesen meg lehetne tenni a távot.
Én arra gondoltam most, hogy Velencei-tónál talákozunk, onnan elindulunk, aztán cseszneki vár mindent végiglehetne nézni, nyugati parton alvás, ott csatlakoznának hozzánk akik akarnak arról a környékről vagy csak egy estére oda jönnének, és a déli parton vissza.
látom te meg a 10. kerben laksz, a barátnőmmel mi is a 10-be vagyunk a barátnőmmel albérletben :d
szüleim meg ugye martonon
felőlem bejöhettek mert én úgyis ilyen feledékeny bogóc vagyok,akkor legalább bejönnétek értem mert majd innen a fórumról is majd megint eltűnök, ugyanis valamikor hónapokig fel se nézek. tudom öreg hivaaa
este hoztam onnan haza, úgy hogy ez volt az első váltós gépem
A mi brigádunknak idénre úgy is teljesítenie kell a kiszabott táborozós ott alvós motorozós kvótát
nekem az is jó lenne
csak akko' beszéljük meg mikor legyen, és akkor tudok pénzt fére rakni, meg a nagyobbaknak szabadság...
Siófokra lementünk, majd ettünk egyet a mekdonászba és gó haza. Nagyon csúnyán szétültem a hátsóm
én inkább egy olyat preferálnék, hogy délután találka velencén, ott pl. abban a kempingbe megszállni, este tűzrakás, nemes italok elfogyasztása, majd négykézláb a házig ,és másnap haza
Én arra gondoltam most, hogy Velencei-tónál talákozunk, onnan elindulunk, aztán cseszneki vár mindent végiglehetne nézni, nyugati parton alvás, ott csatlakoznának hozzánk akik akarnak arról a környékről vagy csak egy estére oda jönnének, és a déli parton vissza.
Lenne olyan elvetemült aki jönne ?