Sziasztok érdeklődnék, tud valaki olyan linket vagy boltot pesten.Ami universális hátsó sárvédővel, rajtszámtartóval foglalkozik?Sajnos nekem egy mtx műszerfalam van,(ennek a cseréje egy gyárira elég horror lenne) valamilyen lámpával, amit le szeretnék cserélni mert egyik sincsen bekötve.A hátsósárvédőm meg valószínű le lett vágva így pedig elég bénán nézz ki.Bocsánat 1989-es yamaha dt LC 125 van szó.
Szeva, ha nem felejtem el a holnapi nap folyamán lemérem neked a furatok középpontjának a távolságát. Igazából ezeken a régebbi détéken mindegyiken ugyan az a csap van Lc2-esek, R -ek. ami különbdség szokott lenni ,az a csap fordításának az iránya. A még régebbi léghűtéseseken viszont lehet más csap volt, kérdés te milyen 125 ösére gondoltál? vizes, levegős?
majd idővel kiderül milyen lesz! a prox szerintem egy rossz döntés amúgy mert az ismerőseim avval rakták össze és nem forgott annyit mint előtte ÉN A WÖSSNERRE VAGY A VERTEXRE ESKÜSZÖM
nekem a wössner nagyon jó már másodjára van az benne csak dícsérni tudom
Hy :D Már mentem kb.40km-t bejáratás képpen.Szerintem szépen alakul,de az 5.sebesség valahogy még nem megy..nagyon gyenge...(Elől 13-as,hátul 42-es fogaskerék van és új dugó(Prox)+fúrás).gondolom ez még javul nem? mert még csak 40 km van benne kb.Vélemény?
Szevasztok!Egy kis segítséget szeretnék....125 Dt benzincsapnak a mérete érdekelne vagyis a felfogatásnál a két furat távolsága egymástól.Esetleg akinek szét van kapva a vas az légyszi mérje meg nekem .Régi Gsxr-re kellene a csap és formára ugyanaz,csak méretre nem tudom,az enyémen 45mm a furattávolság.Köszi
Amúgy eccer felhívtam a mávot, hogy van-e valami lehetőség arra ,hogy vonatra tenni a gpet. /Pl. a bicikli szállítóba vagy akármi/ .Mondták ,hogy nem tudnak megoldást. Ez kicsit meglepett..
Viszont a apacsok ha jönnek bicskázni akkor....
nekem a wössner nagyon jó már másodjára van az benne csak dícsérni tudom
van itt minden elég jó áron hajtókarszett gyári 15 000.
De Prtugáliából mennyi idő alatt érhet ide ?
a 14. meg szomszédos kerület.