Ja..nem könnyű bizonyítani, ezéé' mondtam, hogy borítsa rájuk a motort Ha nem volt számlás akkor a fogyasztó védelmisek sem tudnak semmit csinálni, mi?
ááá, azt nem terveztem, hogy nyelek egyet, mint ha semmi sem történt volna, és saját számlára megcsináltatom! Csak az a bibi, hogy sehol sem találom ezt a 2 dolgot. Amúgy is hirdetem a mocit, de ugye így nem könnyű eladni, ezért akarom megcsinálni, hátha könyebb lenne!
Vidd vissza a szerelőhöz, borítsd rá a motort állj rá, és addig ugrálj rajta amíg azt nem mondja, hogy szakszerűen megtérítik a károdat....vagy veszel hozzá te és viszed a számlát...ne hagyd, hogy átbasszanak...ha ott tűnt el, nem te vagy a hibás, nehogy már te tejelj
Hali Skacok!
Lenne egy apró kérdésem :S
Első fékolaj tartályhoz, hol tudnék én szerezni tartály fedelet, illetve azt a kis gumit, vagy műanyagot, amin az olajtartályban levő olaj mennyiségét lehet ellenőrizni? :S
Szerelőnél volt a motor, és érdekes módon ez a 2 dolog eltűnt belőle :S Azt mondja eldőlt a moci, nah de a csavar valszeg nem magától jött le a kupakról :S Mindenesetre most ebben a rossz méretű cipőben járok, és kellene egy kis segítség, mert így első fék nélkül necces a dolog :S
Még a fedelet, ha nem találnék, könnyen megoldom, mert vágok vasból akkora méretet, átfúrom a csavar helyén, és felrakom, nah de a műanyagot mivel lehetne helyettesíteni, amit nem rágna meg az olaj?
400ezer az új de szerintem felejtsd el mivel rossz országba születtél és nem igazán kivitelezhető ez a váz csere, vagyis csak akkor ha külföldről hozod be, de nálunk kell vázszám is meg motorszám is. És ha te megveszed az én vázamat, akkor az műszakin megbukik
Bár ilyet nem vesz a mai fiatalság.
Okostelefont annál inkább.........