Cső ferikee! Most olvastam hogy írtál! én nem erre a fekete dobozra gondoltam, nekem nem ezzel volt a baj! Beszúrtam 1 képet, bekarikáztam lilával h nekem mit kellett cserélni! ez volt a régi dt-m! ha kell telószám, akkor írj mail-t: zizu_50@freemail.hu ! inkább oda írj! Üdv Andris
Tud valaki eladó hengerfej csavart? Próbáltam már több helyen de iáig márkakereskedésnél lett volna de ott kapásból 5-öt kell veni ami 2500Ft lenne. Ha lenne valakinek eladó vagy valami hasznos infó jól jönne hol lehet ilyet kapni egy 20éves 50-es DT-hez.
szevasz Andris.
Ismét hozzád fordulok, mert mondtad hogy tudnál adni egy telefonszámot, a gyujtáselektronikával kapcsolatban...nagyon megköszönném a minap raktam egy képet.. erröl beszéltél? A tiedben is ezt kellett kicserélni?
itt az e-mail cimem:
ferkodani@yahoo.com
elöre is kössz
Az a doboz rá van kötve a gyújtásra, a power motort vezérli. Nem tudom hogy lehetne eldönteni, annyit tudok hogy két fajta van, a régi lc-dtjé meg már az újabbaké.
Piacon árulta a jóember, és órákig gyönyörködtem benne a fejemet fogva az igen durva műszaki megoldások láttán, és nem tudtam sírjak vagy nevessek, végül inkább lefényképeztük haverral, mert ilyen mégegy nincs a világon....
Az királyság, hogy így sikerült a rendőrökkel kijönnöd.
Csak nekem problem, hogy hová teszi az ember ezt a sok mifenét, ha éppen nem akar dobozt vinni hátul, hogy ne zörögjön.. Igaz engem az elmúlt 15 év alatt motorral egyszer állítottak meg, ( az is az 50-essel volt, mert behajttiloskivévecélforg mentem ) aztán erősen nézegették a blokkot, hogy ez 750-es, de mondtam, hogy az az olaj, egy darabig hitetlenkedtek, de elengedtek.
A 80-as napi használatban van, de eddíg nem állítottak meg vele...
Más: nem értem miért akartok önindítót szerelni arra a nyomorult motorra, inkább örülnétek, hogy nincs rajta ( egy hibalehetőséggel kevesebb)
nézd meg az adattábláját arra rá van ütve mikori....
bowdeneken kerekeken rá van nyomva mikori (az alkatrész)
aztán lehet máshol is van dátum.....
de mit változtat hogy ha nem 97es hanem 95ös?
csak beinduljon és menjen
ezek a motorok kevés kivétellel szét vannak hajtva
felújítottak, ezt azt módosítottak stb
legjobban akkor jár az ember ha ősszel vesz egy lepukkantat és télen megcsinálja
jelentkezz plse
hali nem tud valaki eladó fekete dobozt 86-os 125-ös DT-hez? 86 második felében volt gyártva...
ha tudtok irjatok please
más szerepe nincs?
Ismét hozzád fordulok, mert mondtad hogy tudnál adni egy telefonszámot, a gyujtáselektronikával kapcsolatban...nagyon megköszönném a minap raktam egy képet.. erröl beszéltél? A tiedben is ezt kellett kicserélni?
itt az e-mail cimem:
ferkodani@yahoo.com
elöre is kössz
egy kérdésem lenne.
egy yamaha dt feketedobozárol honnan lehet eldönteni hogy két vagy három polusú?
szerencsém volt........
Csak nekem problem, hogy hová teszi az ember ezt a sok mifenét, ha éppen nem akar dobozt vinni hátul, hogy ne zörögjön.. Igaz engem az elmúlt 15 év alatt motorral egyszer állítottak meg, ( az is az 50-essel volt, mert behajttiloskivévecélforg mentem ) aztán erősen nézegették a blokkot, hogy ez 750-es, de mondtam, hogy az az olaj, egy darabig hitetlenkedtek, de elengedtek.
A 80-as napi használatban van, de eddíg nem állítottak meg vele...
Más: nem értem miért akartok önindítót szerelni arra a nyomorult motorra, inkább örülnétek, hogy nincs rajta ( egy hibalehetőséggel kevesebb)
nem akarod elpasszolni azt a csini sportkipufogót?
bowdeneken kerekeken rá van nyomva mikori (az alkatrész)
aztán lehet máshol is van dátum.....
de mit változtat hogy ha nem 97es hanem 95ös?
csak beinduljon és menjen
ezek a motorok kevés kivétellel szét vannak hajtva
felújítottak, ezt azt módosítottak stb
legjobban akkor jár az ember ha ősszel vesz egy lepukkantat és télen megcsinálja
vmi tanácsot megköszönném ha adna vki hogy mire figyeljek oda mert bár volt DT m már de annyira azért nem értek hozzá