Kössz Alien, holnap meg is nézem milyen izzó van benne, gondolom a dupla szálasra is 2 drót megy rá, csak kettő szál van vákuumban.
Más: Rendszámozásról mit lehet tudni? Utoljára azt olvastam leghamarabb 2009 januárjában kerülhet sor rá, szal lehet soha
A rugókat előfeszítésben kell állítani ha puhák.
Hátsót ugye egyszerű, mert az állítható.
Az elsőt viszont nem lehet gyárilag állítani.
Én az enyémbe esztergáltattam több méretű távtartót, amit beraktam a rugóhoz, ezáltal olyan hatást értem el mintha előfeszítettem volna a rugót.
A dolog nem egyszerű mivel próbálgatni kell mekkora nagyságú távtartó lenne a az ideális.
Az h. van-e benne olaj az inkább a csillapításon látszik.
Ha lenyomod teljes erővel a teleszkópot amennyire tudod, és hirtelen elengeded akkor annak vissza kell állnia egyből, de ha nincs benne olaj akkor elkezd fel le himbálózni, és csak azután áll vissza.
Az első rugóstagba egyszerű olajat cserélni, de akkor már szimeringet is kell cserélni , mert valószínű h. ott nyomta el az olajat.
Ha a hátsó rossz akkor azt nem tudod megcsinálni otthon, hanem vannak erre szakosodott cégek akik meg tudják csinálni.
Féklámpa hogy van a DT-ken? 2 izzó van a hátsó búrában, vagy 1? Enyémben 1 van, de kb nem is reá való, nem is merem rádobni a féklámpa derótokat, hátha megsütöm. Válaszoljatok légyszi, kezdem veszélyben érezni magam a közúton
Szerintem meg nem sok köze van a telóhoz.
Ha poweren "ívet tévesztesz" akkor könnyen csúszkálhat a hátulja, mert ugye jobban bedöntötted a motort meg még gázt is húzol, tehát szerintem tipikus...
Valaki tudna segíteni, hogy honnan szerzek légszűrőházfedelet?
Köszi!
Dt-be tuti nem adtak ki gázost. LEgalábbis régibe nem. Először ne cseréltesd ki, nézed meg valakivel lehet e olajat utána önteni vagy állítani rajta. Nem kis pénz egy rugostag.
Hali!
Volna egy olyan kérdésem, hogy mi akkor a teendő, amikor a morot a kanyarban döntve "ívet téveszt". Mintha kóvájogna a hátulja. Arról nem is beszélve, h 2 személyjel a "fákat világítom". Asszem gázos teló van a hátuljában ("92 DT125R), és szétszedni nem merem kérdezés nélkül. Én legalább is a telóra gyanakszom.
A másik, h az első teló is le van ülve, és nem igazán találtam rugót bele a neten. Ha valaki cserélte már, az pls írjon, h hol lehet kapni hozzá, milyen gyártmányt, és mennyiért. THX
Figyelj
Alkatrész ellátása nagyon jo és olcsó is
Nekem is volt 93-as dt80 vizes és tok telefonszámot ahonnan akármit beszerzel fillérekért, az én dt-m most egy haveromnál van ,ha érdekel most pont eladó
Hy!
Kérdés:kilátásba van egy dt 80-as, a régi (90"s évek), és érdekelne, hogy mennyi alkatrész van hozá, főleg a block hoz, és mennyire drága.(vízhűtéses),és hogy bele fér -e a 125-ös blokk, vagy nem bírná a töbi része a mocinak?
Előre is kösz
Már a 70 is bőven jó, enyém 50-55 öt megy, robogóval mérve hasalva 58-at. Igaz enyém full gyári semmi tuning nincs rajta, 1987-es 4sebességes léghűtős. Neten láttam már Dt50-et ami 95-öt ment, de az a legújabb típusú volt.
de 160 körül van az árs