Szerintem nézz be régebbi tipusu autoboltba. ÉN bármikor kaptam hozzá, kispolesz izzo is belemegy. Amúgy nemrégiben osram márkaboltba kaptam hozzá 12v/ 85w os halogén izzot. 800Ft-volt. A gyári kis sima az + 250. Tuti gyári a lámpátok?
Én anno a helyi Yamaha mákkaboltban vettem 2500 ft-ért eggyet! De az megszünt szóval azóta sehol máshol nem teláltam mivel nem egy elterjedt izzó féle. Sztem próbáld meg valamilyen pesti márka boltban, ha nincsen nekik biztos tudnak rendelni.
Sziasztok!
Ha valaki szedett már szét dt80 lc2 első kipufogódobot, akkor az segíthetne, mert tegnap kiégettem, de ott, ahol a legvastagabb, valami csörömpöl (fémdarab, nem kicsi ) benne.
Mielőtt ráugrok a flexxel tájékozódnék, hogy van-e vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban..
Üdv mindenkinek
Van pár eladó DTs holmim:
Eredeti Yamahás kézvédő, amire ráférne egy festés de egyébként semmi baja.
Gyári DT kormány, elvileg buktak vele de látszólag semmi baja, szerintem tökéletesen használható :)
És van egy gyári első sárhányó ami tökéletes fekete fényezésel rendelkezik.(hibátlan)
Ha esetleg érdekel valakit valamelyik akkor itt szoljon vagy emilbe. vargag2@vipmail.hu
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy honnan tudnék Yamaha Dt 125R (piros)-hez műanyag idomokat vásárolni?
Főleg a jobb oldali műanyag idom kellene!
Köszi előre is!
További szép napot mindenkinek!
Hello mindenkinek!
Ha van eladó motoros cucc vagy motor akkor azt itt feladthatjátok hirdetésbe egyszerüen és gyorsan: Klikk Ide!
További jó fórumozást! Üdv.
mostanában folyik az olajam, szerintetek miért?
a lendkerék felöli oldalon a kuplung rudazat mellett van egy lyuk a blokkon ott folyik
minden megállásnál egy fél tenyérnyi folt lesz a betonon
miért folyhat? sok olaj nincs benne... egyre kevesebb van és mégis folyik
itt egy kép a folyós lyukról:
Hát multhéten jártam arra, lehet akkor látál máriaszoboral szembe parkoltam járdán :) Fasza h. van végre egy Soproni DT-s is, és nem vok egyedül :D Ha van kedved dumálni, esetleg motorozni néha akkor vegyél fel MSNre: vargag2@chello.hu
Hát elvileg új gumik vannak rajta, meg van a világítás, a tank + még egy külön, kipufogó rendszer, szóvel teljes a gép csak a blokk nincs benne. Ő is mondta hogy egy TS blokkot bele lehetne rakni vagy valami MZ-t. Majd beszélek szerelőmmel, hogy ő mit szól hozzá, hátha le rakhatnám nálla a gépet mert ithon nincsen sok hely. Ha nem tudnánk össze rakni valami hibridet amit csak bucka járásra használnék akkor elpasszolom alkatrészeknek.
Köszi a segítséget mindenkinek!
Lord89! egyébként zselés van benne, de rámértem multiméterrel tuti ez lesz a gondja(legalábbis remélem h nem vmi olyan ami ennél joval drágább ).
Amugy látom te is soproni vagy ,lehet h a te dt-det láttam egyik nap a várkeren a máriaszobor környékén?
Nézz körül , ha estleg valamien mágikus oknál fogva nem találsz szólj.
Ha jól látom 5-ezerért adja, hát ha van benne kerék meg pár idom vagy esleg tank már megérte, tartalékba, alkatrésznek jó. vagy MZ-blokk belemegy vajon? Sok ismerősöm szokott ilyen őrült átalakításokat tenni, bár én azzal nagyon utcára nem merészkednék. Legjobb ha felhasználod az alktrészeket vagy eladod, szerintem ezt az árat visszahozza hacsak tényleg nem valami nagyon szart akar rádsózni.
A rizikó benne van h. lopott ,de talán az összes kismotorba mivel ugye se eredetiségvizsga semmi, szóval vehetsz te drágán is olyan motort amit lehet külföldről loptak el.Ez sajna benne van. De lehet az életbe nem buksz meg lopott motorral ha mondjuk az ország másik feléről lopták.
rá kell kötni egy ampermérőt egyből kiderül valami meríti-e
utánna meg kell terhelni valami nagyobb izzóval és meg kell mérni hány volt van az akkuban terhelés közben (teljesen feltöltve feltöltés után pár órát pihentetve)
ha 12v alá esik 1-2 percen belül akkor az akku végét járja
Ha valaki szedett már szét dt80 lc2 első kipufogódobot, akkor az segíthetne, mert tegnap kiégettem, de ott, ahol a legvastagabb, valami csörömpöl (fémdarab, nem kicsi ) benne.
Mielőtt ráugrok a flexxel tájékozódnék, hogy van-e vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban..
Üdv mindenkinek
kép van róla?
Eredeti Yamahás kézvédő, amire ráférne egy festés de egyébként semmi baja.
Gyári DT kormány, elvileg buktak vele de látszólag semmi baja, szerintem tökéletesen használható :)
És van egy gyári első sárhányó ami tökéletes fekete fényezésel rendelkezik.(hibátlan)
Ha esetleg érdekel valakit valamelyik akkor itt szoljon vagy emilbe. vargag2@vipmail.hu
olyan mint ha a blokk szellőző nyílása lenne
gondoltam rá beragasztom műanyag ragasztóval és fúrok bele egy max 1.5 ös furatot
Főleg a jobb oldali műanyag idom kellene!
Köszi előre is!
További szép napot mindenkinek!
nem kell cserélni, csak rátesznek (ragasztanak) egy ujabb ferodol réteget. max 2000ft.
Ha van eladó motoros cucc vagy motor akkor azt itt feladthatjátok hirdetésbe egyszerüen és gyorsan:
Klikk Ide!
További jó fórumozást! Üdv.
Egy elől-hátul dobfékes DT-be nagyjából mennyibe kerül egy komplett fékpofa csere?
Előre is köszi az infókat!
Én Ujkéri vok.
amúgy nincs rá ötletem..
a lendkerék felöli oldalon a kuplung rudazat mellett van egy lyuk a blokkon ott folyik
minden megállásnál egy fél tenyérnyi folt lesz a betonon
miért folyhat? sok olaj nincs benne... egyre kevesebb van és mégis folyik
itt egy kép a folyós lyukról:
de találtam egy olcsót bár erre még egy tízest rá kell tolni még
http://www.arveres.biz/yamaha_...
ha ezt megveszed még akkor sincs a mocc sokba....
Lord89! egyébként zselés van benne, de rámértem multiméterrel tuti ez lesz a gondja(legalábbis remélem h nem vmi olyan ami ennél joval drágább ).
Amugy látom te is soproni vagy ,lehet h a te dt-det láttam egyik nap a várkeren a máriaszobor környékén?
Ha jól látom 5-ezerért adja, hát ha van benne kerék meg pár idom vagy esleg tank már megérte, tartalékba, alkatrésznek jó. vagy MZ-blokk belemegy vajon? Sok ismerősöm szokott ilyen őrült átalakításokat tenni, bár én azzal nagyon utcára nem merészkednék. Legjobb ha felhasználod az alktrészeket vagy eladod, szerintem ezt az árat visszahozza hacsak tényleg nem valami nagyon szart akar rádsózni.
A rizikó benne van h. lopott ,de talán az összes kismotorba mivel ugye se eredetiségvizsga semmi, szóval vehetsz te drágán is olyan motort amit lehet külföldről loptak el.Ez sajna benne van. De lehet az életbe nem buksz meg lopott motorral ha mondjuk az ország másik feléről lopták.
utánna meg kell terhelni valami nagyobb izzóval és meg kell mérni hány volt van az akkuban terhelés közben (teljesen feltöltve feltöltés után pár órát pihentetve)
ha 12v alá esik 1-2 percen belül akkor az akku végét járja