Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a kép igaz, hogy ez 80-as. A 125-höz már nem emlékszem hol találtam meg, de 100% hogy abba is 10w-30-as ír elő.
http://yamahadt.uw.hu/dt80/ind...
hm.. betudnád linkellni ide azt az oldalt? Kiváncsi lennék rá.
Viszont tuttommal az olaj viszkozitás nem csak motor hanem éghajlat függő, szóval mást ír elő a gyár pl a Hollandoknak meg mást az olaszoknak. (nálunk 10W40 az elterjedt)
Na jó nem biztos h. jól tudom, tehát nem szeretnék belőle vitát.
Hali!

Sajna az eredeti telszám elkeveredett, de van egy másik:06204271314
Ők is bontanak nagymotort , de kisebb motort nemtudom biztosra, viszont ők kapcsolatba állnak a DT-s bontóval, max kérd eltőlük a számot, ha tőlük nem tudod beszerezni a dolgokat.
Nem tudom ki, hogy van ezzel az olaj kérdéssel, de ha rászántok egy kis időt lehet találni a neten yamaha dt gépkönyvet s az 10w-30-as váltóolajat ír elő. Azért használok én is csak ilyet.
szevasztok! Hallotatok már olyat hogy a gyújtásba is van folytás, egy bizonyos fordulaton letilt? én azt hittem hogy csak power meg a kipufogóba van folytás. lécci válaszoljon akinek a gyujtásába van folytás.
Ok!Mert havernak kéne csak 1literes olajat nemtaláltunk és ezért kérdezem hogy akkor 2-t kell venni!
arra is rá van írva az olaj mennyiség....... szerintem 0.7 l
ha nagyon kell megnézem majd ha nem esik az eső......
szállítási feltételek:
http://olajshop.hu/termekek/re...

mondjuk 1 flakonnál nem éri meg postáztatni
össze kell gyűjteni haverok rendelését is......
ja azt nem írtad, h 80as
abba nemtom mennyi kell
bocs
Nekem Dt 80-ba kell abba lehet kevesebb kel nem?
üdv mindenkinek.

nekem dt 125 R em van. van vele egy kis gaz. üresben nem akar 10ezer fölé pördülni. nektek hogy van ez? van hasonlo tapasztalat? meg hát nem ugy megy, mint egy dtnek mennie kellene. 100 a vege. lehet vele valamit kezdeni? ha valaki adna egy jo tippet, megköszönném neki. elore is köszi
ra van írva a blokkra, h 750 cm3. vagyis 0,75 liter
Helo!A kérdésem az lenne hogy a a váltóba mennyi olaj kell?0.5l?
szia KISSA engem érdekelne a kézvédő hogyan tudnák az üzletet lebonyolítani
ÜDV!

Megköszönném a bontó számát, nagy segítség lenne!
Előre is köszönöm!
Huhh ez baromi jó 10W30-as, pont ilyet akartam. Ezt hogy tudom innen megvenni? Sopronba eljutatni?
hali

esetleg ha vkit érdekel egy kék kézvédő az írjon! a színe nem passzol. azért adom el.
Ár: 2500, Budapest,budaörs
20/585-9650
Nálunk ami van az összevonva Yamaha, kawa márkakereskedés.
1x probáltak de nemsikerült amugy a yamaha Hungáriában igen nagy köcsögök....
Kell egy bontósnak a száma ahol dt-kkel is foglalkoznak?
Látom téged valamikor igen átbaszhattak aszalonosok
Na mindegy nálunk a yamahások rendesek, a hondások meg köcsögök, szóval nem minden szalonba vannak köcsögök.
Nekem jópár alkatrészt segítettek beszerezni (akár bontottan is) nagyon jó áron.
Sziasztok!

Én egy "ős" DT 80-hoz keresek karburátort, hátsó indexeket + különböző alkatrészeket. Jól jöhet :D
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném.

Üdv
Te félre értesz én nemgyözlekmeg semmiröl+nem vitatkozom Csak elég érdekes a felfogás a szalonokban.....ennyi ja és nekemsem fiatal motorokban müxik tökéletesen
Ezt ajánlották a motoromba, mért? Talán mert biztos jó bele
De beletettem mentem vele, nem is keveset és bevállt. Akkor meg mi a gond?Min vitatkozol? Hajthatod az igazadat attól még az én motoromba tökéletesen jó volt+25 éves motor tehát azzal az olajjal amivel vaj puha volt a váltás és nem csúszott a kuplung, nem lehet szar, akármit is mondassz.