hm.. betudnád linkellni ide azt az oldalt? Kiváncsi lennék rá.
Viszont tuttommal az olaj viszkozitás nem csak motor hanem éghajlat függő, szóval mást ír elő a gyár pl a Hollandoknak meg mást az olaszoknak. (nálunk 10W40 az elterjedt)
Na jó nem biztos h. jól tudom, tehát nem szeretnék belőle vitát.
Sajna az eredeti telszám elkeveredett, de van egy másik:06204271314
Ők is bontanak nagymotort , de kisebb motort nemtudom biztosra, viszont ők kapcsolatba állnak a DT-s bontóval, max kérd eltőlük a számot, ha tőlük nem tudod beszerezni a dolgokat.
Nem tudom ki, hogy van ezzel az olaj kérdéssel, de ha rászántok egy kis időt lehet találni a neten yamaha dt gépkönyvet s az 10w-30-as váltóolajat ír elő. Azért használok én is csak ilyet.
szevasztok! Hallotatok már olyat hogy a gyújtásba is van folytás, egy bizonyos fordulaton letilt? én azt hittem hogy csak power meg a kipufogóba van folytás. lécci válaszoljon akinek a gyujtásába van folytás.
nekem dt 125 R em van. van vele egy kis gaz. üresben nem akar 10ezer fölé pördülni. nektek hogy van ez? van hasonlo tapasztalat? meg hát nem ugy megy, mint egy dtnek mennie kellene. 100 a vege. lehet vele valamit kezdeni? ha valaki adna egy jo tippet, megköszönném neki. elore is köszi
Látom téged valamikor igen átbaszhattak aszalonosok
Na mindegy nálunk a yamahások rendesek, a hondások meg köcsögök, szóval nem minden szalonba vannak köcsögök.
Nekem jópár alkatrészt segítettek beszerezni (akár bontottan is) nagyon jó áron.
Te félre értesz én nemgyözlekmeg semmiröl+nem vitatkozom Csak elég érdekes a felfogás a szalonokban.....ennyi ja és nekemsem fiatal motorokban müxik tökéletesen
Ezt ajánlották a motoromba, mért? Talán mert biztos jó bele
De beletettem mentem vele, nem is keveset és bevállt. Akkor meg mi a gond?Min vitatkozol? Hajthatod az igazadat attól még az én motoromba tökéletesen jó volt+25 éves motor tehát azzal az olajjal amivel vaj puha volt a váltás és nem csúszott a kuplung, nem lehet szar, akármit is mondassz.
http://yamahadt.uw.hu/dt80/ind...