Srácok! 70, 80 és 125/50esek! Hiradoba bemondták, január 1.jétöl segédmotor máűszakiztatás és rendszámozás, saját szememmel láttam. SEgédmotor = 4kw. Kb 6 lo. Sztem egy 50es dt bőven több mint 6 lo, sok nem fog beleférni:S VAlamit találjunk ki gyorsan.
Hali mindenkinek én most vettem egy 80 as dt-t tudna valaki abba segiteni hol lehet hozzá alkatrészt kapni ? Most föképp egy dugo kéne hozzá sürgösen elöre is kösz mindenkinek
Hali, régebben láttam, hogy valaki árult henger, meg dugót egybe, nem túl drágán. Meg van még az a henger.
A másik kérdésem, milyen dugattyút érdemes belerakni. Láttam már 200szor leírva, de nem találom.
50,5-60 mmes méretben kéne, nem tudom, hogy fel kell e megint fúrni a hengert, ezért adtam két méretet.
Előre is köszi
Bontóba 1500-ért utánnad dobnak egy sárhányót 4000-ért polisport-ból zsír újjat kapsz
Nem akarom elrontani senki üzletét de azért 8000+postakölcség erős túlzás.
Ez a rendszám dolog kismotorra már jó régóta bennt van a köztudatban, kb 5-éve is mondták h. januárba bevezetik meg ekkor meg akkor, erről nem kell tudomást venni, csupán pletyka.
Mondani mit kell a rendőrnek:: 50-es a motor és kész, fölösleges mindenféle hülye szöveget kitalálni, a rendőrök se hülyék ők is tudják nagyon jól mekkora a motorod, hidd el
Egyszerűen nem kell beismerni és kész, így vetted.
át nem tuidom menyire jó dolog ez mert álítólag nálunk is be fogják vezetni a rendszámot kismotorokra és akkor megvizsgálják majd a motor bemérik. És akkor bukhatod. Ebbe nem vagyok 100%ig biztos de ezt csiripelík a madarak.
Nem tudom sárhányon még gondolkodok, esetleg 8000ért elvinnéd? +postaköltség, vagy értejösz, nem tom. De egyébként ez 125ösön volt nem tudom menyire kompatibilis 80-as al.
Sziasztok!Tőletek szertnék kérni tanácsot!Tavasszal szeretnék venni egy Dt 125 öst 50 es papírokkal mert a jogsira meg a rendszámoztatásra stbire nincs pénzem!Kérdés:ha van olyan aki ugyan így van ezzel hogy rendszám nélkül jár az megtudja mondani hogy mit érdemes mondani a rendőrnek ha megállít? és hogy mit kell csinálni a motorral hogy a rendőr elhiggye hogy az 50 es?Segítségeteket előre is köszönem!Írjatok!Sziasztok!
vaterán találtam 6 ért de piros.... az meg nem megy a jellememhez
neked kell eldönteni mennyiért adod
nekem minél olcsóbban kellene a lehető legjobb állapotban
Hát sárvédőt nem tudom menyiért adjam. Igazábol vacilálok rajta h. eladjam e mert motorom szinéhez van fújva és még jól jöhet nekem ha esetleg öszetörik mostani. Menyit szánná rá?
Hát az enyém tutira gyári. 6V 25W. 92-es Dt-ém van szóval nem csodálom hogy nem találtam hozzá izzót. Elmentem én már motoros szaküzletbe is, át néztük az összes katalógust papíron, interneten, kis fiókban de sehol semmi. Szóval most Simsonos halogén izzóval hasítok XD
A másik kérdésem, milyen dugattyút érdemes belerakni. Láttam már 200szor leírva, de nem találom.
50,5-60 mmes méretben kéne, nem tudom, hogy fel kell e megint fúrni a hengert, ezért adtam két méretet.
Előre is köszi
power szelep buzerálás, kipuff vég kiherélés stbstb
szerintem
ezt sosem értettem.......
nekem egy yamaha 125dt-m van.1989/decemberi hogy lehetne kivenni belőle a folytást?csak 90km/h-val megy
Nem akarom elrontani senki üzletét de azért 8000+postakölcség erős túlzás.
Mondani mit kell a rendőrnek:: 50-es a motor és kész, fölösleges mindenféle hülye szöveget kitalálni, a rendőrök se hülyék ők is tudják nagyon jól mekkora a motorod, hidd el
Egyszerűen nem kell beismerni és kész, így vetted.
Nem tudom sárhányon még gondolkodok, esetleg 8000ért elvinnéd? +postaköltség, vagy értejösz, nem tom. De egyébként ez 125ösön volt nem tudom menyire kompatibilis 80-as al.
neked kell eldönteni mennyiért adod
nekem minél olcsóbban kellene a lehető legjobb állapotban
kézvédő menybe fájna?
Hol lehetne átvenni?
Köszi