DT 80 LC2--LC 125 höz első féknyereg és teljesen új fékbetét ----null kilóméteres eladó-----a képen látható cucc egyben 3000ft---cak-pakk!
csak a betét többet ér belölle---! 30 605 6883
Szevasztok! '97-es dt-re keresek gyári végdobot, de sehol sem találok, itt esetleg van valakinek? Vagy megtudja valaki mondani, hogy honnan tudok szerezni? Amúgy használt kellene.
Hali, bizonyára szétszedhető. Ha a vezetéke ok, akkor szedd szét, mert lehet hogy a réz érintkezők oxidáltak és ez okoz gondot. De szerintem is inkább a vezetékkel lehet gond, vagy a csatlakozókkal. Én spec. a csatlakozók fém érintkező felületeit, ha szét kell szedni akkor összedugáskor mindíg befúlyom szilikonspréval.
Sziasztok!
125-ös DT-mbe állandóan világít az (keverék)olajszint alacsonyjelzés.A tartály persze tele van...
Kivettem az érzékelőt,kipucoltam,kifújattam,érzem,hogy mozog benne egy úszó a hengeres rész alatt,amit a folyadék fel is emel,de a jelzés nem szűnik meg.Esetleg van valami tanácsotok,hogy mi lehet a probléma,lehet ezeket valahogyan javítani?A motorom még 6voltos 1980-as.
Köszi előre is az ötleteket.
aki tud lécci irjon.