Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen igazad van.
A DT 80 lc 6000 -nel 70 -et megy. (gyarilag elol 15, hatul 48-as fogaskerek van Nemet o. -ban)
A DT 80 lc2 6000 -nel 66, 7000 -nel 77, 8000 -nel 88. stb (gyarilag elol 15, hatul 51-as fogaskerek van Nemet o. -ban)

Mind ket tipuson, ha nem Nemet o. -i, akkor 15 50 a fogaskerekek merete.
A kerdes akkor is marad 10000 nel 110 km/h ok, de 13500 -nal 148 km/h?
szia theo !
Szia!
Sehonnan. Magyarul legalábbis
Hali nekem a 80as dt 6ezernél 70el megy és nem lett cserélve semmi sem
A Malossi dugon es hengeren kivul semmi mas? Mondjuk karbi, kipufogo, esetleg kiuritett kipufogo?
Meg attetelt is kellett cserelned, mert a DT 80 -ak olyanok, hogy 6. -ba 7000 -t forog, ha 70 Km/h -val mesz, 8000 -t 80 -nal ... stb. Tehat 110 -nel 11000 -t kell forognia. Ez meg Ok! De 150 -nel 15000 -t. Tenyleg ennyit is tud forogni a DT80 ? En elhiszem, de csak az informacio miatt erdekelne, hogy meg mi lett rajta megpiszkalva? Tenyleg erdekel!
tolod vagy mész vele?
miért nem próbálod meg dönteni, hidd el az csodákra képes...
Sziasztok!

Nem ide tartozik,de most vettem egy "deltabox" vázas 125-ös tdr-t. Az a gondom vele, hogy élesebb kanyarokban elég furcsán viselkedik. Ha elkezdem fordítani a kormányt akkor egy idő után vissza kell fognom mert olyan mintha ba akarná fordítani maga alá a kormányt. Egyenesen tökéletesen nem húz semerre. Elötte egy dt-m volt az nem csinált ilyet soha. Mi lehet a gond, vagy ez normális ennél a típusnál?
akkor már csak a helyet kell megbeszélni.....
bp-?
Na ma vetem olajat motoromba, szokásos husqvarna 2T xp-t Raknám bele ere mit látok, az olajtartály tetején lévő kupak szinte teljesen szét van hasadva :S naba. Edig is látam hogy hasad de nem volt ilyen csunya. Nem tudom honnan tudnák gyorsan ilyet szerezni. Egyelőre szétkaptam, kivetem a belsejéből azt a kis gumirészt meg a szürőt, megpróbálom pákával öszeforasztani a kupakot, müanyaghegeszteni :) Ha sikerül akkor majd feldobok pár képet.
Holnaptól megszünök hivatalos fórum-tag lenni, lévén elviszik a kis-sárkányom. Soha többet nem lesz még egy ilyen megbízható, szeretnivaló motorom, az biztos. Brühhüüühhüűű..... :(
Egykerék 1-2be megy nekem gázra, elég messzire, hálistennek egysszer se tört még a motor alattam, de nem is úgy próbálkozom ahogy a srác:D:D
helló. ez az e-mail kokai.roland@citromail.hu
sziasztok van egy 1986os dtlc2-em és azt szeretném megtudni h ehez magyarul honnan tudnék vagy vehetnék "szervízkönyvet" előre is köszönöm
Hát ez brutális egy video. Sok DT fasza :D csak sajnáltam őket :S Lógatós h. lebaszta a gépet :S csunya volt. Én ezért meg se próbálom h. ál e kerékre. Félek h. öszetöröm. :S Pedig álna mert ugratam már 1-2 vele, meg volt hogy véletlenül egykeréken mentem át a kereszteződésen :D
Lasa 1 éve hogy nálam van a motor. Eddig nem volt semmi komolyab baja. Hátso fékbetétet kellet veni bele, meg a sportkipufogot. Ösz vissz 20rugo amit benzinen meg olajon kivül költötem rá. Nameg a csomagtartó, az +3000Ft Úgy érzem h. edig jól álok. Nem volt még problémám a motoral. (kopkop)
2 új gumi, 20000 egyszer szétment az olajszivattyú. Az új 20 ezer volt, fúrás 10 prox dugú 20 eddig 70. vettem rá elölre hátra uj féktárcsát, 15 darabja. plus fékbetétek 5-5. Láncszett: első 3 hátsó hét lánc 9. fötengely szmmering csere. Mind ez egy év leforgása alatt, de azt hozzátenném hogy napi szinten van használva a motor, eti 200-500 Km. TEhát most fullosan jó:D Am ha valaki érdekelne, 240be eladó mert rendszámos kellene. Motor a képeim között.

Ebbe + kurvajol csinálják(nemvagyok rajta) http://sportmotor.hu/motoros_v...
Mi baja volt hogy áron felül még enyibe volt?
Boltba:D Rendelés, k 5000 Ft a szett. NEkem annyi volt...
Hát azt amennyibe benne van, soha nemkapod vissza. Nekem a Dt-m 300ba van benne egy év alatt, abba nincs benne a vételár és a benzin. Összesen 700 körül vna:S:S:S
szeva Yamahadt125r
add meg a telefon számodat.vagy az íméled hogy tudjunk beszélni
mert valószinü hogy érdekel a motorod
üdv
Hali sugamos!

Nekem lene egy eladó 50-es DT-ém csak hogy én legalább 140.000 Ft-tól indulnék. Lehet sok érte de nekem már lassan 230.000-be van a masina
akkor legyen 2ezer.Én ezt hozzá kaptam a motorhoz mikor vettem!És fater mindenáron kiakarja cserélni a kis indexeket ere a nagy izére "
Meglettt a problémám forrása henger fej tömítés! Azér szökött a víz is. Megtudja nemkem valaki mondani hogy menyi be kerülhet egy?
akkor már többen vagyunk akik nem tudjuk mit néz a kolléga
srácok még mindig érdeklődnék eladó yamaha dt-k iránt 50-80cm3 es max 90ezer ft.
email: sugaisultimate@citromail.hu
Jolvan nemcsak én nem értem mit/hol/miért