Milyen benzinröl beszéltek ti? 100-as? vagy milyen. és miért ilyen jó?
Nekem NGK gyertyám volt motoromba egyszer meghúzatam hidegen (házunknál dombon finoman fölmentem hideg motoral) na fel is mondta a szolgálatot. Aztán vetem yamaha boltba NGKst újbol azzal ment is rendesen bár nagyon vigyáztam hogy hidegen ne menjek vele egyböl. Aztán későb úgy döntötem hogy veszek bele sportgyertyát 2000Ft ért vettem Bensso kétporusu írídiumos sportgyertyát 50ezer Km írtak rá hogy anyit bír. Na azóta pöcre indul a gép és simán veszi a fordulatot, nyomatékosabb is. Meg most rajtva a sportdob is így bírja a fordulatszámot is.
pesterzsébeten vettem a búrát, interspar tól nincs túl messze
de szerintem yamaha-s forgalmazó tud hozni
nekem valami marchal vagy mi van benne, avval vettem, kicseréltem ngk-ra és utánna visszatettem a régit.......
azóta sem találtam jó gyertyát bele (bár nem is kerestem nagyon)
Persze.Ezzel már miis felhagytunk.Akkoriban 15-16 éves fejjel, ez jó buli volt. De ha egyszer megnézed a gokart verseny naptárat és mondjuk ha pesti vag, vagy kecskemét, nyiregyház környéki kimehetsz egy ilyen versenyre és kérhetsz töllük benzint (Nem lesz olcsó.) de iszonyu tempót fog utána menni a motor.(Minden két üteműre vonatkozik.Nekünk kb 1 hónapot ment igy.És a 4.-be végig csusztatni kelett a kuplongott ugy 5000-ig aztán ment.De nagyon.
Nincs esetleg valakinek elfekvőben hátsolámpa búra?
Ja és ha tudnátak arra válaszolni hogy miért kell ujjabban 3 hetente gyertyát cserélnem a dt-men azt megköszönném!
Ok. Bocsi akkor csak én keltem itt a pánikot.Megszámolom holnap a f.kereket elől-hátul.Mint lentebb írtam igy vettem. Én is csak akkor tudtam meg, hogy mallosi amikor a dugó eltőrt és kiűtötte a blokkom alul.
Holnap minden meg nézek és leírok.
azért annyira nem tré az az index......
nem szép az tény, de olyan karakteres
akkor 3 index 2 ezer péntek reggel 7kor köki
kiskunhalasról jön a vonatom
előtte tolok sms-t
Azért az 125R nem 230000Hufnál nyit, olyan 180 körül +- 20E állapottól függően, most nem lehúzásbúl 190-ért rendszámosat is kapsz műszakival ami szerintem többet ér mint egy 125/50, hasznaltmotoron kell körülnézni, meg egyéb webes szarokon, hasznaltauto.hu, express.hu ennyi.
szia!
HA NEM JÖN ÖSSZE AKKOR ODA ADOM NEKED!
köki jó neked?vagy nagyvárad?
mert akkor már holnap vihetnéd !Mert nem akarom, hogy mire hazaérek ez virítson a motoromon
neked hány óra felé lenne jó?reggel 7 vagy inkább olyan 3/4 3felé?
a számom 06-30-4790540
Felre ertettel! Tenyleg nem a szavadat kerdojeleztem meg. Csakis a pontos "receptre" vagyok kivancsi, hogy mit kell tenni a kis 80 -assal, hogy ezt tudja.
Tehat ami elsok kozt erdekelne, hogy a fogaskerekek akkorak, mint azt lentebb irtam? (elol 15, hatul 51 eseten a motorod a szamitasaim szerint 13500 -as fordulaton ca 37 LE (de ezt a szamitast mar en se hiszem ))
Ez azert erdekelne, mert ebbol kiderul, hogy a tuning hengerrel mit porog, es nagyjabol kovetkeztetni lehet az ottani teljesitmeny leadasara is.
MAsreszt a forumon olvastam mar azt is, hogy a tuning henger egyeseknek onmagaban meg nem adot semmi +t, mert allitolag kell hozza nagyobb karbi, de legalabb tulmeretes fuvokak bele, es jol jon egy masik kipuf is, ami alkalmazkodik ahhoz, hogy a teljesitmeny magasabb fordulaton kerul leadasra.
Szoval csak az info kell, nem sertegetni akarok senkit.
Én meg pesten járok suliba.És ahogy kijövök a suliból jövök is haza, mert nem az iskola szomszédságában lakok!az 5 az nagyon későn van reggel hány felé jársz be melózni?és minden féleképp olyan helyen kéne találkozni ahol metróvan, mert én nem ismerem pestet!
ez a simson tuning ismerős
bár nekem csak 105 volt a vége
polír dugó+hengerfej (szerintem sokat nem dobott rajta)
hengerfej síkba köszörülve hosszúmenetes gyertya vég menete lereszelve kipuff kiherélve
este irány a disco... oda vitte is a 105 öt (etz mérte)
vissza már csak 70 felé ment
30km elég volt ahhoz hogy kinyírja
utánna még ment pár hétig és kész lett teljesen
azóta nem tuningolok semmit ha nem elég gyors valami nagyobbat kell venni......
én pesten dolgozom nem lakom ott
népliget majdnem jó.... de inkább legyen ferencváros pu du 5 óra felé, esetleg csepel hétvégén?
ha ez jó megbeszéljük a napot is mert nem dolgozom minden nap
Nekem NGK gyertyám volt motoromba egyszer meghúzatam hidegen (házunknál dombon finoman fölmentem hideg motoral) na fel is mondta a szolgálatot. Aztán vetem yamaha boltba NGKst újbol azzal ment is rendesen bár nagyon vigyáztam hogy hidegen ne menjek vele egyböl. Aztán későb úgy döntötem hogy veszek bele sportgyertyát 2000Ft ért vettem Bensso kétporusu írídiumos sportgyertyát 50ezer Km írtak rá hogy anyit bír. Na azóta pöcre indul a gép és simán veszi a fordulatot, nyomatékosabb is. Meg most rajtva a sportdob is így bírja a fordulatszámot is.
olyan volt a motorba régen
a kipufogófüst szaga nagyon jó volt..... mintha puskapor égett volna
de szerintem yamaha-s forgalmazó tud hozni
nekem valami marchal vagy mi van benne, avval vettem, kicseréltem ngk-ra és utánna visszatettem a régit.......
azóta sem találtam jó gyertyát bele (bár nem is kerestem nagyon)
Ngk használok nem azt kéne?
köszi
http://www.gokartmagazin.hu/ma...
Pont most nemsoká lesz egy kecson.Biztos adnak el benzint.Ez tényleg segít a sebeségen.
gyertya meg fos, már ha ngk-t használsz
hamisítványok szinte mind
Ja és ha tudnátak arra válaszolni hogy miért kell ujjabban 3 hetente gyertyát cserélnem a dt-men azt megköszönném!
Holnap minden meg nézek és leírok.
nem szép az tény, de olyan karakteres
akkor 3 index 2 ezer péntek reggel 7kor köki
kiskunhalasról jön a vonatom
előtte tolok sms-t
tehát olyan 7 felé csak odaér a vonat
péntek jó? 90% hogy megyek dolgozni
nincs valakinek eladó kézvédője YAMAHA DT 125R-hez?gyári yamaha-s kellene, olyat mint amit extraként lehetett rendelni annó
HA NEM JÖN ÖSSZE AKKOR ODA ADOM NEKED!
köki jó neked?vagy nagyvárad?
mert akkor már holnap vihetnéd !Mert nem akarom, hogy mire hazaérek ez virítson a motoromon
neked hány óra felé lenne jó?reggel 7 vagy inkább olyan 3/4 3felé?
a számom 06-30-4790540
Tehat ami elsok kozt erdekelne, hogy a fogaskerekek akkorak, mint azt lentebb irtam? (elol 15, hatul 51 eseten a motorod a szamitasaim szerint 13500 -as fordulaton ca 37 LE (de ezt a szamitast mar en se hiszem ))
Ez azert erdekelne, mert ebbol kiderul, hogy a tuning hengerrel mit porog, es nagyjabol kovetkeztetni lehet az ottani teljesitmeny leadasara is.
MAsreszt a forumon olvastam mar azt is, hogy a tuning henger egyeseknek onmagaban meg nem adot semmi +t, mert allitolag kell hozza nagyobb karbi, de legalabb tulmeretes fuvokak bele, es jol jon egy masik kipuf is, ami alkalmazkodik ahhoz, hogy a teljesitmeny magasabb fordulaton kerul leadasra.
Szoval csak az info kell, nem sertegetni akarok senkit.
Ha nem jön össze a bolt az indexekre akkor engem is érdekelne!
Nekem jó a metró mert vanottal járok a ceglédi vonalon!
Viszont láttam még 130-as hengert simóhoz.Vicces.Meg k..drága.
bár nekem csak 105 volt a vége
polír dugó+hengerfej (szerintem sokat nem dobott rajta)
hengerfej síkba köszörülve hosszúmenetes gyertya vég menete lereszelve kipuff kiherélve
este irány a disco... oda vitte is a 105 öt (etz mérte)
vissza már csak 70 felé ment
30km elég volt ahhoz hogy kinyírja
utánna még ment pár hétig és kész lett teljesen
azóta nem tuningolok semmit ha nem elég gyors valami nagyobbat kell venni......
népliget majdnem jó.... de inkább legyen ferencváros pu du 5 óra felé, esetleg csepel hétvégén?
ha ez jó megbeszéljük a napot is mert nem dolgozom minden nap