lehet hülye kérdés......
lekapom a deknit befújom és mehet a sütőbe?
mert amit vettem festéket a kipufogóra azt melegíteni kellett, hogy rajta maradjon
télen akarom a vasat generálozni, gyűjtöm az infókat
az hogy olaj volt a csőben nem biztos hogy nyomta is befelé rendesen
majd ha szétszeded egyből meglátszik
ha szerencséd van lehet egy köszörülés is elég lesz
Fogalmam sincs. Vetem új légszürőt beleraktam mentem egy kört a városba aztán ki határ felé elégé fújt a szél mentem olyan 80-90nem és egyszer csak durr és megált :S LEöte picit mintha megtántorodott volna. Nem is volt agyonpörgetve...
Megnéztem vízhőfokot apszolút normális megnééztem az olajcsövet ami megy a karbihoz az végig telítve volt olajjal. Nem tudom mi lehet :S A gyertya olyan volt mintha aluminium pór éget volna rá jó vastagon de nem is fekete. ÚŐtána ithon erőltetésre még elkezdet járni a dugó. De én így be nem indítom már. Mikor megált akkor fűstőlt a kipuff és egy kis füst a légszürőn is jött. szal kanyec :S sztem új henger+ dugo. Remélem másnak nem sett baja.
repsol transmission 2T 10W30 ast rakj bele vagy 10W40est és baromi jó lesz.Gyár is ilyet ír hozzá. Nekem is ez van most benne és sokkal jobb mint amiket eddig használtam. Nagyon finoman müködik a gépezet :)
nem reklámnak szánom..
repsol transmissiol
nekem alig lehetett váltani csúszott is picit a kuplung
utánna nem csúszott és nagyon könnyű váltani
fél liter kb 1000ft
Hali! van egy olyan gondom, hogy nemrég cseréltem olajat, és most csúszik kuplungom. mitől lehet, ill. mi a problemmegoldás? előre is köszi a segítséget!
Hi all!Haverunknak van egy Dt50-e uj még 4 hónapos sincs és az a kérdésünk hogy akinek dtje van és uj annak berezzonál a motor magasabb fordulaton....olyan mintha leszabályozna csak berezonál meg gyorsul tovább....nektek ilyen?
lekapom a deknit befújom és mehet a sütőbe?
mert amit vettem festéket a kipufogóra azt melegíteni kellett, hogy rajta maradjon
télen akarom a vasat generálozni, gyűjtöm az infókat