Azt már néztem.
Oda nem megy más kábel, csak a visszajelzőkre....
Még agyalok....
Azaz a 3MB-00-s CDI-n, egy fekete-kék szálat le kell testelni.
Kiírogattam a színeket, kizárásos alapon egy fekete szál maradt, és testre megy egyből.
Azon agyalok, ha levenném testről.....lehet azon húzza le....
Én már semmin sem csodálkoznék.
Csak félek ha nem kap tested, belül sül át...
Széttkaptam a dobot. A gyapot tiszta kormos olaj volt, és a perforált cső is ami benne van el volt telve rendesen.
Ez visszafoghatja a motor teljesitményét ?
sztroboszkópból kijön 3 drót, egy + egy - ,és egy gyújtókábel csipesz
Értelemszerűen a + az akku plusszára, a - a akku negatívjára vagy vázra, a gyújtókábel csipeszt pedig a gyújtókábelre. Majd sztroboszkóp bekapcs és nyél
Iagzából nem tudom én még mért nem néztem meg, mert van itthon dété is meg sztrobi is
Én ha jól értem ebben is az van hogy amit régebb terveztek és ásványihoz tervezték abba ásványi kell, nem feltétlen a full sintetikus a legjobb de megint hülye voltam 1-2 ember szerint
loool érdekes egy darabig szépen növeli aztán bamm átmegy utógyújtásba
Amugy nekem a lendkerekem is más. Valahonnan gubázok egy stroboszkópot ezt én is ki kell próbáljam
Szia.
Szereztem strobit, rálőttem....
Látszik az előgyula, a lendkeréken van egy fehér jel, ez holtponton a jeladó mágnes szegmensére mutat.
Szépen látható az előgyújtás-szabályozás, és sajna az is, mikor lehúzza negatívba....
Úgyhogy fojtott a CDI.
Sziasztok,a következő lenne a kérdésem a nem rég vettem egy dt 125 lc-t a kipufogom elég ramaty állapotban van valami gumicső toldással van megoldva az első ás a hátsó dob közt.Ha szeretném kicseréltetni elöl és hátul is vagy fojtást kivenni hol lehet vagy csináltatni kompletten, hogy erősebb és öblösebb legyen ki mit ajánl?Tudom vannak gyári tuning kipufogó rendszerek 60e.-től de az sok lenne nekem.
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem egy Yamaha Dt 50-hez!
a motor 2007-es,és az a baja, hogy megyek vele kb...50 km/h sebességgel,úgy félgázzal,és félgáznál mikor odahúzom neki akkor behorpan a motor!
Van benne egy torpanás......
ez miért van mi lehet a baj?
válaszokat előre is köszönöm!
A fekete kék vezetéket, ami a CDI-ből kijön.
Ezt írták német fórumon, hogy bevált.