Most akarok venni mtx-et vagy dt-t és akikkel beszéltem az egyik azt mondja honda mert az megbízhatóbb stb másik meg hogy yamaha mert jobb stb!A dt80-asnak van valami kimondott hibája?megbízhatók ezek a motrok?MErt most nemtudom eldönteni honda mtx vagy yamaha dt!
Na az én gépem is 50-et megy robogóval mérve hasalva 58 , és az a lényeg hogy yamaha szervizes emberke mondta hogy volt olyan típus ami kb nekem is van ami ennyit tud oszt kész, egyébként ez ilyen 87-es évjáratú 4 sebességes fajta. Folytás meg szerintem a blokkhoz közelebbi kipuff részen van, nekem ott van meg heggesztve, és olyasmi volt oda írva haloványan hogy *****40km/h**** gondolom ott volt a folytás, mert sehol máshol nem találtunk rajta. A 2-es képemen asszem látszik is... Tuning henger a megoldás...
szomszédomnak volt még 50es DT je de elég régi, 85-90 es lehetet. Az se ment semmit nem is tudom 5 vagy 6 sebeséges volt gyorsulás nuku, pörögni nem pörgöt semmit. 45-50 volt a vége dombol lefele hátszélel :D Elviték szerelöhőz hogy csináljon már vele valamit azt mondta a szerelő hogy ebből a motorbol nem tud kihozni töbet, azt mondta hogy ezek gyárilag ilyen gyengék. Aztán végül nem is csináltak vele semmit.
yamaha dt 80 lc2 blokkot szeretnék felújÍtani.egy segitőkész emberke segithetne...pl főtengely csere kéne,és azt sem tom hol kezdjem,azt sem tom mit vegyek,semmit nem tudok,csak azt,h van egy törött dugóm,picikét hajlott főtengely,meg ilyen fincsiségek...nahjó,szóval help.aki segitene,irjon a tibmester@freemail.hu-ra vagy vegyen fel msn-en a lala567@fremail.hu-n.kórházban vok nagyrészben,so nem tom mikor leszek msnen,de rejtettbe meg emailben megtalálsz
dönci-kipufogóba bennevannak a gyári folytások,,ha az összes folytás benne van akkor lehet hogy azért megy annyit.... amúgy ha lenyelezed neki a gázt akkor fuldokol vagy mi? nem hsizem hogy gyújtás baja lenne.... aza legegyszerűbb elviszed egy szerelőhöz megmondod neki hogy mérje fel hogy mi a baja az max 5-8 ezer ft lehet,,és akkor tudod mit lehet vele csinálni..
95 nekem is elég lenne , de még 80 is, hogyan sikerült mindezt elérni? Mekkora fogaskerekek vannak a gépeden? Meg hány sebességes a váltód? Ez vízhűtéses féle?
Hello mindenkinek! van 1 Yamaha Dt 80 LC I es motorommmidén júniusban kisebb motorgenerálon esett áttt,,hengercsere,,,komplett dugattyúszett,, állandóan karban van tartva,,hozzáértő kezekben...ha valakit érdekel..itt a hírdetés nézze meg,,érdeklődjön nyugodtam,,a hírdetésbe talál elérhetőségeket.... nagyon megbízható kis gép,,kímélve lett végig,,rosszúl nem jár aki megveszi,,ha komolyan érdekel valakit a motor az ár alkuképes. http://kepesmotor.hu/yamaha/i?...
máshol nem lehet benne?
yamaha dt 80 lc2 blokkot szeretnék felújÍtani.egy segitőkész emberke segithetne...pl főtengely csere kéne,és azt sem tom hol kezdjem,azt sem tom mit vegyek,semmit nem tudok,csak azt,h van egy törött dugóm,picikét hajlott főtengely,meg ilyen fincsiségek...nahjó,szóval help.aki segitene,irjon a tibmester@freemail.hu-ra vagy vegyen fel msn-en a lala567@fremail.hu-n.kórházban vok nagyrészben,so nem tom mikor leszek msnen,de rejtettbe meg emailben megtalálsz
ezzel simán le lehet ütni egy gyalogost
Még mindig eladó a motorom! 93-as évjárat, 80ccm,jó állapotú.
Érd/további info: burger3@freemail.hu 06304325993