Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Van egy yamaha dt 50-esem deh 45-nél már vége van... és ne mhiszem el h csak ennyit megy a gép...
Milehet a baj? Lehet benen valahol folytás? Lécci segítsetek.
Előre is köszi
Látom a képeidben hogy vagytok egy páran Dt-sek. Tök jó neked... Én nem tok senkivel sem meni itt ahol lakom. Csak simsonosok vanak. Vagy esetleg dr600 vagy egy 520-as Ktm, hát velük nem nagyon jó meni...
Irigyelek
Sziasztok!
megcsináltuk a berugórész perselyét és azota nehezen vált de csak lefelé a motor,
(egy kicsit meg kell emelni a váltokart aztán ugy lefelé) csak igy tudok váltani!
Felfelé nincs gond.
segítsetek!
kössz szépen
Ott engeded le az olajat.
Sziasztok!

Szükségem lenne hátsó rugóstagra! ( középen van és benyúlik a benzintank alá.. )
Yamaha DT125-ös, léghűtéses, kb. 1980-környékéről:). Illetve akár henger és hengerfej is érdekelne!:)

kriszkee@freemial.hu
Az enyém is full gyári egy kicsit a hátsó kipuff van átalakítva (nem kibelezve) és így alattam 120-at megy.
Mi célt szolgál az első teló alján lévő kis csavar?
enyém 120 körül megy és gyári. ilyen sokat dob rajt gianelli rezo meg dob h majdnem akassza az órát
Az én Dt-ém tök gyári és 135km/h a vége !
milyen erös?
hello!Mijen eös igy 50 es gép ?
Ja és kb: mennyibe kerül hozzá egy prox dugó?
Hát az lehet mer cseréltünk benne olajat és ahogy látom már nincs is benne anyyi mint volt! Meg tényleg elég nagy füstöt vág mikor meghúzatom kellene a szimering külső/ belső átmérője valamint a magassága! És muszáj szét húzni a blokkot a cseréhe?
enyémbe is prox van+ a gianneli rezó és a fuvoka is nagyopb mint a gyári. tegnap majdnem akasztotam az órát :)
* 135 körül
Nekem megyeget 1235 körül, nincs kipufogo tuning semmi, annyi hogy prox dugo van benne.
Kemény az az 50-es matrica egy 125-ösön!
Csá nekem teljesen gyári állapotban volt, csak a power volt átállítva. Egyszer mentem vele 125-öt de az már hátszéllel volt . Ha sokáig kínoztam volna lehet hogy még megy tovább, de nem volt értelme. Akkor olyan 9000 környékén forgott, pontosan már nem tudom.
Van még itt olyan akinek megyeget a gépe (~130km körül) és nincs rajta sportrezó vagy kibelezés egyebek. Érdekelne hogy egy gyári DT le tudná e adni ezt a teljesítményt, vagy hogy mit kell vele csinálni hogy le tudja adni.
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó jó állapotó 43-44es cross vagy enduró csizmája?Vagy nemtudtok eladó-t?Én monori vagyok pesttől kb 30kmre lakok!
Sziasztok. Csak kérdezni szeretnék hogy Yamaha dt 125-ösnek lehet-e keményíteni a hátsó rugós tagot(még a gyári van rajta) és még hol lehet használt alkatrészeket találni, tudtok-e jó motor bontót. Előre is köszi!
hali mindenki !ojan gondom lenne, hogy 91-es yamaha dt 125r-em és széttörött a lendkerék felöli blokkdeknim ...ha valaki tudja honnan szarzhetnék egyet az szoljon!
kösz
üdv.
Köszi a tanácsot! Bár nem értem ha nem jellemző, hogy tönkre megy akkor miért ment tönkre? Egy kicsit ellentmondás...