Hali!
Van egy yamaha dt 50-esem deh 45-nél már vége van... és ne mhiszem el h csak ennyit megy a gép...
Milehet a baj? Lehet benen valahol folytás? Lécci segítsetek.
Előre is köszi
Látom a képeidben hogy vagytok egy páran Dt-sek. Tök jó neked... Én nem tok senkivel sem meni itt ahol lakom. Csak simsonosok vanak. Vagy esetleg dr600 vagy egy 520-as Ktm, hát velük nem nagyon jó meni...
Irigyelek
Sziasztok!
megcsináltuk a berugórész perselyét és azota nehezen vált de csak lefelé a motor,
(egy kicsit meg kell emelni a váltokart aztán ugy lefelé) csak igy tudok váltani!
Felfelé nincs gond.
segítsetek!
Szükségem lenne hátsó rugóstagra! ( középen van és benyúlik a benzintank alá.. )
Yamaha DT125-ös, léghűtéses, kb. 1980-környékéről:). Illetve akár henger és hengerfej is érdekelne!:)
Hát az lehet mer cseréltünk benne olajat és ahogy látom már nincs is benne anyyi mint volt! Meg tényleg elég nagy füstöt vág mikor meghúzatom kellene a szimering külső/ belső átmérője valamint a magassága! És muszáj szét húzni a blokkot a cseréhe?
Csá nekem teljesen gyári állapotban volt, csak a power volt átállítva. Egyszer mentem vele 125-öt de az már hátszéllel volt . Ha sokáig kínoztam volna lehet hogy még megy tovább, de nem volt értelme. Akkor olyan 9000 környékén forgott, pontosan már nem tudom.
Van még itt olyan akinek megyeget a gépe (~130km körül) és nincs rajta sportrezó vagy kibelezés egyebek. Érdekelne hogy egy gyári DT le tudná e adni ezt a teljesítményt, vagy hogy mit kell vele csinálni hogy le tudja adni.
Sziasztok. Csak kérdezni szeretnék hogy Yamaha dt 125-ösnek lehet-e keményíteni a hátsó rugós tagot(még a gyári van rajta) és még hol lehet használt alkatrészeket találni, tudtok-e jó motor bontót. Előre is köszi!
hali mindenki !ojan gondom lenne, hogy 91-es yamaha dt 125r-em és széttörött a lendkerék felöli blokkdeknim ...ha valaki tudja honnan szarzhetnék egyet az szoljon!
kösz
üdv.
Van egy yamaha dt 50-esem deh 45-nél már vége van... és ne mhiszem el h csak ennyit megy a gép...
Milehet a baj? Lehet benen valahol folytás? Lécci segítsetek.
Előre is köszi