Itt élek vidéken, még sincsen, se lánghegesztőm, se kompresszorom, se malacperzselőm, se pálinka főzőm, se lángszóróm...Ér valamit, ha rakok egy szép nagy tüzet, és beleteszem a rezót?
a másik óóódalon van nekem egy hely...az olajzáshoz közel..:D na amdj csinálok hnap fényképet...mondjuk...nekem is, 2 haveromnak is így van...eddig tökéletesen megy mind3...
nekem van rajta valamilyen nyílás bizonyára, amit valaki ilyen tömítőanyag, vagy műgyantára emlékeztető anyaggal dugózott be. De most meg nem mondom ,melyik oldalon. A karbi felső részén, kb a szivatókar magasságában emlékeim szerint. A nyílás és a házilagos dugózás célja számomra ismeretlen, mivel még nem volt duguláson kívül karburátor gond, ezért még nem csesztettem. /azthiszem eddig 1* volt szétszedve a karbi, vagy max 2* /
igen , igazából úgy értettem ,hogy ha ott a póvernél még tiszta, az egyáltalán nem jelenti azt hogy a rezó is az. Kidörrentőt meg érdemes kiégetni mindenképp!
ebben igazad van, majd egyszer lehet kipróbálok egy kipu égetést... 67000km alatt biztos összegyűl ezaz...de egyébként olvastam hogy nem árt odafigyelni a szelepre mert ha netán valami lerakódás van rajta azt tud még bajt okozni...
igazából a kaka nem ott szokott felgyűlni, mivel ott még jó meleg van. A rezonátor hátsó része, végcső, végdob az amik nagy olajgyűjtő helyek. Amikor égeted a kiput akkor sem szokott beizzani a könyök, hanem főleg a hátulja ahol van sok koksz.
Nem a válladra Teljesen belebújsz, hogy a gumi a derekadnál legyen..mint egy gyűrű, vegye körbe a derekadat, és ha úgy ülsz a motoron nem esik le, és kényelmes is
Ez a 4-5ezres Kasztráció(ami annyit tud, mint egy 10db esetében 1800Ft/db-ért megvehető olaj) kb olyan, mint egy láncspray egy 4000Ft-os gyűrű nélküli láncra. Valamit talán növel az élettartamon, ha takarítva is van a lánc... 2ezer egy flakonnal(de nem egy-kettő kell), a komplett láncszett pedig 12000... megéri? visszatermeli az árát, amivel többe kerül a zsírnál?
ha kinyomná is a powerre előszeretettel rakódnak le a cuccosok, amit nem árt néha letakarítani ha nem akarjuk h leégjen a szervomotor:S ezért szoktam nézegetni...de nekem nincs genyó rajta
Itt élek vidéken, még sincsen, se lánghegesztőm, se kompresszorom, se malacperzselőm, se pálinka főzőm, se lángszóróm...Ér valamit, ha rakok egy szép nagy tüzet, és beleteszem a rezót?
Dellorto 19-es karbi.