nem tudja valaki hogy dt80lc2-hez menyibe kerül a hajtókar? és menyiért cserélik ki? és mine dugatyut ajánlotok bele? ja nincs valakinél elfekvöben egy 6-ik sebesség fogaskereke? vagy váltója?
italmondo.hu hengerszettek.ott 73ccm-re van írva,de ha kiszámolod,furat alapterületxlöket akkor kijön a valós ccm.vashengerből meg nem csinálnak 70-est,csak 80-ast.
Jó reggelt koránkelők. Tegnap bemértem a gép fogyasztását. 2004-es minarelli blokkos dt50. Jelenleg 80-as DR vashenger,19-es Dellortó,épített rezó. Még bejáratós a hengerszett,így a teteje max 60 vol,a fogyasztás:10,15L/285Km.-en.Ez 3.5-ös átlag. Alul felül egyformán nyomatékos a kis gép,nagyon szépen megy,gyorsul,mint a veszedelem.Aki nagyobb hengeren gondolkodik,annak bátran ajánlom ezt a szettet. /43800 pengő Magyar forintocska/
Bírni fogja, bár nem lesz hosszú életű.
Elvileg minden felújításhoz, kéne hajtókar, s csapágycsere.
Tudtommal a DR henger vashenger, fúrható.
Erősebb lesz, de nem ártana hozzá nagyobb karbi, meg nagyobb kipu cső is, hogy kihasználd a hengert.
Ha cserélsz, idővel jön a többi is.
Szerintem vegyél nagyobb motort inkább, eme pénzösszeg ráfordítása helyett.
Motoromat szeretném tuningolni, Minarelli am6-os blokk van benne , henger 50ccm
Ha DR tuning 70 ccm-s hengerszettet teszek rá akkor a gyári főtengely birni fogja ?
Érzékelhető lesz az erőbeli különbség , érdemes tuningolni ?
nem rossz, eddig eszembe sem jutott, hogy a détét megvizsgáljam pedig van itthon ilyen, sőt még kicsit tuningolt is, Apám alakította át a kocsi motorjának "hallgatásához". Azt hiszem egy vékony acélcső van rátéve ,és így még jobban lehet lokalizálni a zaj helyét
Sziasztok,veszprém környékéről esetleg nincs valaki?A powerrel akadt egy kis gondom dt125lc-nél.A motor csatija csak lóg ,a helyét nem találom sehol,bár van pár kábel ami el van csípve de a színek nem stimmelnek.....5vezeték jön ki a motorból:sárga-fehér üres hely fekete-piros,alsó sor:fehér-piros fehér-fekete fekete-sárga.Bekötési rajza nincs valakinek véletlen?Neten nem találtam.
Asszony egészségügyben dolgozik.
Tegnap hozott haza egy fonendoszkópot. Annak aki nem ismerné.
Ma meghallgattam a motorját, mert fogtörésre a kuplungkosáron, vagy a dugattyú méretének aláesésére tippeltem.
Ezzel tök jól kiszűrhető, és sajnálatomra télen elkövetkezett a fúrás ideje.
De tisztán hallani, hol mi zörög, sőt még azt is ahogy locsolja az olajat a kuplungkosár....
Ilyet mindenkinek érdemes beszereznie...
Eladó Yamaha Dt gyujtáskapcsolóm eredeti kulcsal nagyon jó állapotban van nekem 3500ft-ot kérnék érte postázás megoldható standard csomag ként is előre utalásal vagy utánvételesen is csere érdekelhet honda mtx tank idomokra vagy supermoto első sárvédőre
zte blade okosteló,karcmentes,4 hónapos független,minden tartozékkal:headset töltő adatkábel,512 belsőmemória,.2gigamicrosd.plussz--.ezt a csúnya,de annál jobban imádott motorom eladó,vagy cserélném.
polini,100cm szett,55mm es dugó átmérő ,idomok nincsenek,nem is voltak.km órák megvannak,spirál nincs.index lámpák pihennek,de megvannak.
9000ft párban
de írj egy e-mailt ha komolyan érdekel
együtt a kettő 9000ft
Attól félek , hogy nem birja a kiképzést.
Az 50-es hengerhez képest milyenek a tapasztalataid ?
Nem találtam 80-as DR szettet.
Elvileg minden felújításhoz, kéne hajtókar, s csapágycsere.
Tudtommal a DR henger vashenger, fúrható.
Erősebb lesz, de nem ártana hozzá nagyobb karbi, meg nagyobb kipu cső is, hogy kihasználd a hengert.
Ha cserélsz, idővel jön a többi is.
Szerintem vegyél nagyobb motort inkább, eme pénzösszeg ráfordítása helyett.
Én szóóóóótam......
Ha DR tuning 70 ccm-s hengerszettet teszek rá akkor a gyári főtengely birni fogja ?
Érzékelhető lesz az erőbeli különbség , érdemes tuningolni ?
Tegnap hozott haza egy fonendoszkópot. Annak aki nem ismerné.
Ma meghallgattam a motorját, mert fogtörésre a kuplungkosáron, vagy a dugattyú méretének aláesésére tippeltem.
Ezzel tök jól kiszűrhető, és sajnálatomra télen elkövetkezett a fúrás ideje.
De tisztán hallani, hol mi zörög, sőt még azt is ahogy locsolja az olajat a kuplungkosár....
Ilyet mindenkinek érdemes beszereznie...
polini,100cm szett,55mm es dugó átmérő ,idomok nincsenek,nem is voltak.km órák megvannak,spirál nincs.index lámpák pihennek,de megvannak.